Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 İnsan istediği şeye inanır. Bizler devlet yaptıya inanmak istiyoruz ona göre düşünüyoruz. Amerikalılar Usama yaptıya inanmak istiyor ona göre düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 petrol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ama çok mantıklı kanıtlar var bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 arkadaş 11 eylül bursanın düşman işlaginden kurtuluşu dur hepsi Bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 usame nin amerikada egitim alıp CIA de çalıştıgını duymuştum ne kadar dogrudur bilemem tabi sadece duyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Diablo_Angel said: usame nin amerikada egitim alıp CIA de çalıştıgını duymuştum ne kadar dogrudur bilemem tabi sadece duyum Usema bin ladin Rusya ya agır kayıplar verdirsin diye eğitildi ve Ruslar çok çekti zamanında şimdi USA çeksin biraz. Sadece izlenen yol yanlış gibi ama içindende kınayasım gelmiyor Usema binladini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Oha, bir Usame'yi savunanımız eksik kalmıştı forumda. Yürü be. Bu arada eklemeden edemiycem, üstteki mesaj alıntılanmaz, Paticik kültürüne aykırıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 düşmanımın düşmanı dostumdur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar