-Blind- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 henüz konuşmak için baya bi erken ama serdar bilgilinin işi bu sefer diğer seçimlere nazaran biraz daha zor gibi gözüküyor çünkü tribünlerle olan diyogları son zamanlarda bilindiği gibi iyi değil fakat serdar bilgilinin +sı sportif başarı olabilir serdar bilgili zamanında takım 100. yılında şampiyon oldu uefada çeyrek final oynadı ve şuan takım süper gidiyor büyük bir ihtimal seçilebilir ama adaylarada bağlı hasan arat gene yüzsüzlük yapıp aday olabilirmi?( e yuh artık 2 kere seçilemedin be adam) bence serdarın en büyük rakibi aday olursa ki büyük ihtimal olucak nevzat demir olabilir çünkü tesisleri boş yere yaptırmamış olabilir diye düşünüyorum kimse beşiktaş aşkına kendi cebinden 3mil$ çıkarıp vermez(sabancı olsam ben veririm o ayrı konu)belki beşiktaş aşkına yapmıştır ama bence stratejik açıdan yaptı bide stat yenileme gibi projeleri öne sürürse nevzat demir baya zorlar bunlar benim düşüncelerim yorumlarınızı bekliyorum[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 stabiliteniz bozulsun isallah :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ehehe çok güzeldi infeq :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Serdar Bilgili bu seçimde de gene favori ama ilerde şu stat için köklü bir çözüm bulamazsa o da gidici olur. Fener ne güzel yaptı statı gs ise en azından olaya başladı. (samiyen in en son durumu ne bilmiyorum eylülde yıkacaz diyolardı hala yerinde duruyo stat) Yönetime kim gelirse gelsin takımdaki oyuncuları , sinan engini ve lucescuyu değiştirmesin yeter.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar