Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genç Parti, bu kadarına da pes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
türkiye hukuk devletidir eger turkiyeyi dolandırmıssa hapise girerdi,cezasini oderdi, yaptiklarinin hiçbiri yapıcaklarının da garantisi degil buraya saçma salak "lokavt" in anlamıyla ilgili topic acmıssın,işveren çalışanların da öyle bir hakkı oldugunu düşünemeyip, boş laf yapıyorsun.bize bunlarla gelme.cem uzan seni çok üzdü galiba yada yapicak hiçbir işin yok.
Mesaj tarihi:
evet suçlu olanı dolandıranı kodese tıkarlar adam hala türkiyede yaşıyorsa rahat rahat demekki gerçekten güçlü biri.bir adam dolandırıp kodese girmiyorsa gerçekten güçlüdür türkiyedede böyle güçlü adamlar lazım.İş hayatında p.ç olmasi devlet adına çalışırken de oyle olmasını gerektirmez.
Mesaj tarihi:
Ya Cem Uzan`in ustune gitme huyunuzdan vazgecin,cok begendigimden oyumu ona vericegimden konusmuyorum ama cifte standart oluyor bence. Yillardir butun parti liderleri vaatte bulunur,hatta suleyman demirel : " Onlar ne veriyosa 5 fazlasi " diye cikip oy toplamistir. Her mitinginde sadece "Bekara kari bosamak kolay " diyen hic bir programi olmayan , ici bos liseden farki olmayan uni acmakla gururlanan bi liderden daha iyidir..
Mesaj tarihi:
Ahah pekaziz ne diyim ben sana..

Sen bana gitmiş Doğu Perinçek'in dergisini referans gösteriyorsun.. Eskiden düzgün bir dergi sayılabilirdi ama şimdi İP'nin propagandasını yapan bir dergi haline gelmiş.. Zaten makaleye dikkat edersen bariz bir "bok atma" hatta "karalama" çabası var..

Geçiniz..
Mesaj tarihi:
Kanuni boyutta olay şu ki; işveren demek sermaye sahibi ya da sermaye sahibini tam vekaletle temsil eden kişi demektir.

Ayda 20.000$ maaş alan müdür de çalışandır ama mal sahibini temsil eder.
Mesaj tarihi:
Cümlede en ufak bir hata yok ki neye karşı çıkıyorsunuz anlamadım. Arkadaşlar çalışma yaşamını düzenleyen demiş. Çalışma yaşamı denilen şey hem işçi hem işvereni kapsar, sadece işçilerden oluşan bir çalışma yaşamı olmaz ki. Şayet sendikal hakları dese idi çalışma yaşamı yerine o zaman haklı olurdunuz ama bu durumda değilsiniz.

Kısaca arkadaş ben hem işçiyi (bakınız solcuyum) hem de işvereni (bakınız ben sağcıyım) korurum yani ben ortayolcuyum demek istemiş ki zaten GP'nin genel seçim stratejisi bunu üzerine kurulu.
Mesaj tarihi:
Allah allaahhh tekrar tekrar okudum, hiçbir hata yok, hatta gayet ayakları yere basan bir vaad ve cümle o. Fistan açıklamış gerçi net bir şeklilde.

Sırf bu haksız yüklenmeler yüzünden bu parti barajı geçecek. Bizim halkımız biraz da merhamet duyguları ile hareket eder.

Cem uzan'a o kadar çok haksız yere yüklenildi ki, sırf bu yüzden çok oy alacak bu seçimlerden.
Mesaj tarihi:
ben oyumu genç partiye veriyorum gayet net.

cem uzan'ı karalayan kesim direk olarak akp yanlısıdır. başkası bu kadar karalamaz bu adamı. ayrıca çok merak ettim o derginin hangi dergi olduğunu.

olaya şöyle yaklaşmak istiyorum

hanginiz türkiyeye küfür etmiyorsunuz? türk polisi saçma sapan şeylerden ceza yazdığında, türk adaletine, türk polisine sayıp dökmüyor muyuz? hoşumuza gitmeyen bir şey olduğunda "burası türkiye abi ne beklersin?" demiyor muyuz?

adam kardeşiyle telefonda konuşurken istediği cümleyi kurmakta serbest. aynen senin benim kurduğum gibi. sonuçta özel kalması gereken bir telefon konuşması o. gerçi kalmayınca da değişen bir şey olmuyor gördüğümüz gibi. cem uzan hala dimdik ayakta o dergiden sonrada.

inşallah iktidara gelir, tayyip vs hakkında soruşturmalar hemen başlayacak işte o zaman. aynı şekilde doğan grubu için de başlayacak. bakalım o zaman ak .öt kara .öt belli olacak. bu kadar savunulan insanların ne olduğunu hepimiz görücez. cem uzan şerefsiz ya, cem uzan dolandırıcı, satıcı adi haysiyetsiz ya, diğerlerinin cem uzan'dan geride kalıcak hiç bir yanı olmadığını hatta çok daha ileri seviyelerde olduklarını ancak gördüğünüzde inanıcaksınız sanırım.

bekliyoruz. şimdi olmazsa bi daha ki seçimlerde. go cem uzan go! you'll never walk alone cem..
Mesaj tarihi:
cem uzan karşıtları akp yanlısıdır derken söylemek istediğim şey "cem uzan'ı sevmeyen çok ama onu inatla ve sürekli karalamaya çalışanların hepsi akplidir" olacak jankatcım. buna dayanarak.

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 01:30 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hehe yaf bunları diyorsun da çok klasik laflar cem uzan a oy verenlerin hep tekrar ettiği şeyler. ama işin kötüsü şu ki sana şöyle bir şey diyemiyorum bu ülkede.. cem uzan dolandırıcı(edit: burada biras küfür etmişim cem abimize ayıp olmuş düzelttim daha terbiyelisini yazdım lol) bi adam ona oy verme şuna oy ver...

sorun burada malesef bunu diyebileceğimiz bi parti yok...
ha ben chpye vereceğim yine kötünün iyisi diyorum kendimce ama kimseyede chpye oy ver diye önerebileceğim bir durumu yok chpnin...

şu an tek söyleyebileceğim şey akp veya dtpnin bağımsızları hariç kime verirseniz verin oyunuzu...

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 01:47 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
cem uzan akp'nin düşmanı filan değil. en büyük dostudur. bunu göremeyenler varsa, seçim sisteminden bir haber üç beş aklı havada kişidir. cem uzan'ın aldığı oylar diğer partilerin meclise girmesini etkiledi oyları böldü. haliyle de meclise sadece iki parti girebildi. chp ve akp. şimdi yine aynısı olacak. meclise sadece chp ve akp girecek. ama bu sefer diğer partiler biraz kendini toparladığı için oy oranları %10'a daha yakın olacak ancak yine aşamayacaklardır barajı. işte bu sebepten akp'nin en büyük dostu cem uzandır.
Mesaj tarihi:
zarek senin söylediğin görünürde doğru olan bir şey ama senin dediğine göre tüm partiler akp dostu oluyor. chp olmasa mhp, dp daha fazla oy alacaktı dp olmasa yine mhp, chp fazla oy alacaktı vs. şeklinde gider. yani bu şekilde düşünürsen saçma düşünmüş olursun :)
Mesaj tarihi:
said:
Türkiye'yi dolandıran adam

Cem Uzan'ın Türkiye'yi falan dolandırdığı yok medya çok gazlamış seni pekazizim..

said:
Başkan Yardımcısı Emin Şirin televizyon programında çıkıp biz AB'ye karşıyız diyorken Cem Uzan'ın başka bir yayında biz AB'ye girme taraftarıyız diyorsa bu ciddiyetsizliktir

Cem Uzan AB'ye girme taraftarıyız demediki? Eğer bize oturup, somut birşeyler sunmazlarsa sallarız gider dedi ki Emin Şirin'in dediğine denk geliyor.. Diyor ki, bu AB olayının bizede bir getirisi, artısı, avantajı olursa, somut bir tarih ve somut bir karar verirlerse devam ederiz.. Ama 30 küsür yıldırki iktidarların şu ana kadar sırf oy toplamak için yaptıkları gibi "AB ye girdik yihhuuu, ama gelin görün ki elimizde bi bok yok kucaklarına oturmuşuz sürekli taviz veriyoruz" durumuna kesinlikle karşıyız diyor..

Sanırım sen ya dinlediğini anlamıyorsun, yada beynini o kadar kapamışsın ki görmezden gelip saldıracak yer arıyorsun?
Mesaj tarihi:
@cold: azıcık türk siyasi tarihinden bir habersen şimdi seçimlere giren partilerin köklerinin onlarca yıl öncesine dayandığını görürsün. ha bölünmüş oluşumlar var, birleşmeye çalışan oluşumlar var ama bunların hepsinin temelini dayandırdığı bir siyasi kök var. akp bile her ne kadar değiştik dese de belirli bir siyasi ekolün tabanını temsil ediyor. ancak cem uzan bir anda ortaya çıkan bir adam. ne bir siyasi geçmişi var, ne de bir sabit tabanı. genç parti ismi bile gayet ironik değil mi ?
Mesaj tarihi:
zarek iyice saçmalamaya başladın. iyi o zaman kimse siyasi bi parti açmasın. arkadaşım kimse anasının karnından 50 yaşında doğmuyor. konuşurken biraz mantıklı konuşun yaf...

senin dediğine göre dp diye bir partide yok. ne sandın mehmet ağar partisinin ismini dp yaptı diye eski dp tekrar mı geldi?

siyasi parti tarihi nedir ya dalga mı geçiyorsun? biz bugüne bakıyoruz banane geçmişteki şeylerden. senin dediğin gibi olsaydı durum chp ye çekinmeden oyunu verirdi herkes şu an merak etme sen...

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 02:11 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
şimdi oy oranları aklımda değil ama cem uzan yırtık dondan çıkar gibi birden siyasete atılmış olmasaydı eğer ak parti bu kadar güçlü ve bir çoklarının deyimine göre başına buyruk bir tutum sergileyemeyecekti. belki barajın altında kalan iki parti barajı geçecekti. ak partinin karşısında mecliste belki de %38'lik bir güç olacaktı. nesi saçmaymış ? kısıtlı dimağlara aşina değilim.
  • Yeni Oluştur...