Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 İlk defa bu kadar çok gözüme sokulan reklam gördüm. AKP 4 senedir olmayan zammı kullanıyor reklam aracı olarak, sanki şimdiki dönemde g.tmüzde patlamayacakmış gibi zamlar. Doğalgaz da dahil olmak üzere bir sürü zam bizi bekliyor. Bence AKP nin hala şansı var iktidar olmak için,reklamını çok sağlam yapıyor. Belediyeler de asfalta başladı seçim yaklaşıyor diye ohh misss... Bu güne kadar sallayan varmıydı acaba vatandaşı?
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 acı olan bunun muhtemelen ve her şeye rağmen işe yarayacak olması
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 because our society is the sheep being herded by politicians... No matter the politicians name, side etc... [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:23 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 diğer seçimlerden farkı yok bu seçimin.eskiden de böyleydi.
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Bu yılki seçim propogandası, gerçekten de belirttiğin gibi insanların gözüne gözüne sokularak yapılıyor. Bunun en önemli nedeni ise, belirtmeyi es geçtiğin, hazine yardımlarındaki artıştır. Hazine yardımlarındaki artışa ek olarak, vekillerin iş dünyasından bulduğu yardımlarda bu yıl hayret verici bir şekilde artmakta. Bununsebeplerinden biri de AKP vs. the rest, yani AKP diğerlerine karşı yarışı. Ya diğerleri seçim propogandasında geri kalacak ve AKP, zaten 60 milyon doların üstündeki ahzine yardımına ek oalrk aldığı sayısı açıklanmayan yardım ile yüzde 40'ı bulacak. Bazı anketler bu yüzde 40 oranının üzerinde nüans yapıyor. Ya da, CHP, MHP ve DP'nin başı çektiği diğerleri, AKP'nin pastasından düşen kırıntıları toplayıp AKP'yi yüzde 30 sevisyesine çekerek, barajı açıp koalisyon oluşturma hesapları yapacak. Bu seneki seçimler bir o kadar da hayati. Türkğiye'nin tek parti iktidarını bir 5 yıl daha kaldırıp kaldıramayacağını 23 TEmmuz sabahında itibaren hep birlikte izleyeceğiz. Bu denli mühim bir seçimde (hem de erken seçimde) bu kadar propoganda görmemizi ben normal karşılıyorum. Ayrıyeten erken seçim durumunda partilere verilen süre daha az, bu sebeple bir günde 3 il gezen bir AKP, ya da İstanbul sokaklarında ardı arkası geçen seçim arabalarını görmek mümkün. Anormal karşılağım ise bunca propogandaya rağmen seçmenin hala duyarsız, kararsız ve apolitik yaklaşımı. Sanırım bunu da boyunu aşan seçim vaatleri beyan etmeye bağlamak mümkün.
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 buraya yazıyorum akp meclise girecek belki yine tek...Öyle gözüküyor çünkü Bakal son hakkını da cem uzan ile zidik yarışına girerek kullandı öbürküleri iste zaten her b*ktan siyaset yapıyolar...
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 belediye seçimleri 1 sene sonra. asıl asfalttı reklamdı hizmetti o zaman görürsünüz. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:02 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 valla kayserideyim .. burası yaz kış bahar son bahar öğle ikindi yatsı.. .vsvs .. abartırım abi bitmiyor çalışma hasta ediolar.. ama helal olsun adamlar göz açıp kapayıncaya kadar deişiyorlar manzarayı =) İstanbul tabi zor çok fazla merkez var.. hepsine yetişecek adam bulmak zor :).. bilmiyorum son 3 senedir haberim yok oradan .D istanbul ile kayseri arasındaki tek fark; istanbula senede 1 gittiğimde farklı şeyler görüyorum.. kayseride ise her dışarı çıktığım günde :)
Öne çıkan mesajlar