Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Hani şu "sihirli kupa" dedikleri kupalar varya normalde siyah içine sıcak bişey koyduğunuzda siyahlığı gidiği arkasındaki resim veya fotoğraf çıkıyo sizin bastırdığınız bunu Ankara'da bulabileceğim bi yer var mı acaba? Google'dan felan baktım bulamadım. Bilen varsa pek hoş olur.
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 tıkla aşağıda solda kayan yazıların araında geçiyor dediğinşey...
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Yalnız İstanbul'da burası. Ankara'da olsa pek hoş olur.
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 valla bi burayı biliyorum bi irtibata geç belki kargoyla filan yollarlar...
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Hediye olarak birine vericem iki gün içinde gerçi bu olmazsa başka bişey de alırım çok önemli değil ama kargoyla uzun sürer o yüzden Ankara'da olsa iyi olur yani.
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 karanfilin oralarda bulunur gibi geliyor..
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 hmm merak ettim şimdi bu kupayı bende istiorum bundan. Bulursan nerden aldıını bana da söle
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bende vardı.çıplak kadın vardı üzerinde :)
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Madcat verdiğin linkte dediğim tarzda bi' kupa bulamadım yav. Ben mi göremedim yoksa sadece normal kupa mı yapıyolar?
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 abi zümrüt diye bi yer var türkiye şubeleri var ankarada nerde var bilmiyorum ama var orda da.
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 dıhla buradan daha önce kız arkadaşıma yaptırdım bu kupalardan üzerinde ikimizin fotoğrafı var tasarımınıda kendim hazırlayıp gönderdim. Yaptıkları tasarımları beğenmedim çünkü. 35 YTL ye almıştım yanılmıyorsam. Elden sipariş ve teslim almak isterseniz Profilo alışveriş merkezinde şubeleri var.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 harbi cd orda kupaya basınca ürünlere girio orda da göstermio ben görünce atladım direk bi site daha vardı dur bi bakayım.. edit: şurası varmış bi de ona bak istersen : http://www.sizeozelbaski.com/sihirli-kupa.html [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 23:05 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar