Sun_Sword Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Selam, Shadowbane'e başliyicam 10 days free trial dan yararlanıp oyuna bi göz gezdiricem beyenirsem üye olucam. Fakat bu d/L beni öldürür. Istanbul - Anadolu yakasında shadowbane oynayan ve kopyalayabilicek birileri varmı ben gelip alayım sonra bende kopyalayıp dağıtabilirim etrafa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Trial orjinal oyunun kopyasıyla çalışıyorsa ben kopyalayıp sana verebilirim.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Olmazsa uye olurum... Pm den konuşalım nerdensın, cep tel no falan pm atarsan sevinirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 trialdan çektirdiklerinin normal sbden farkı yok yani triala girip sb alip oynayabilrisiniz sonra accınızı prom edersiniz accınız 10 günlük ve tüm raceleri açamıyorsunuz diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Axedice'e teşkürler bana cdyi kopyalayıp verdiği için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unique Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Ya ben de indirdim ama bozuk çıktı galiba. Exe hatası verio (geçersiz işlem yürüttü vs.). Zaten dial-upım bir daha indirirsem 540 mb fatura çok aşırı fazla gelicek acaba bana yollayabilecek var mı? Tek sorun Mersin'de oturuyorum ama kargo bedeli vs neyse verebilirim. Aslında oyunu almayı düşünüyorum ama alıcak yer bulamadım, hiç kimse Türkiye'ye yollamıo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Aslinda banada biri oyunu ulastirirsa sevinirim.İst avrupa yakası bende indirdim error werdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Kargo işini bi ara kadıköye inersem(ihtimal pazartesi) konuşucam bi iki yerle. Bloodscalp sende kadıköye yada beşiktaşa gelebileceksen pmden ulaş bana.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 buyuk adamsin axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unique Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Sun_Sword, 14 September 2003 16:22 tarihinde demiş ki: Selam, Shadowbane'e başliyicam 10 days free trial dan yararlanıp oyuna bi göz gezdiricem beyenirsem üye olucam. Fakat bu d/L beni öldürür. Istanbul - Anadolu yakasında shadowbane oynayan ve kopyalayabilicek birileri varmı ben gelip alayım sonra bende kopyalayıp dağıtabilirim etrafa... acaba bana "Mersin"e yollama durumun olabilir mi? Kargo olayını da alıcı ödesin tarzı bi seçenek varsa işaretlersen olabilir, istersen öm den konuşalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar