Quarion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 aldım elime kalemi birde küçük defter, aklıma o an ne geliyorsa onları yazdım o deftere ancak yazıklarımı okuyamıyordum,haala daha bakmadım şuan bu yazıyı buraya yazıyorum gerçi bu yazmak değil hani yazmak tıkır tıkır klavye sesi yerine kalemin tatlı fışırtısıdaha çok yazmaya benzer bence nerde o eski mektuplar muabbetine girmeden, heh dün geceki defteri aldım elime evet karalamışım, okunmuyor zar zor galiba biraz uğraşmam lazım okumak için ama neler karaladığımı azıcık hatırlıyor gibiyim neler karalamadımki o an aklıma ne geliyorsa onları karaladım, isteklerimi daha doğrusu isteğimi karaladım, ama bu istek öyle basit bir istek değil belkide imkansızı istemek hatta ve hatta çelişkili bir istek istemediğini istemek işte size daha önce zarar veren bir varlığı istemek yani karalamak eet sanırım istediğimi yaptım onu o varlığı karaladım dün gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 helal olsun brother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ne son karalaman,ne son silişin,takma kafana,kendini üzmenin anlamsız oldunun farkına var,silkelen,sonra tekrar başla . gg olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 geçmişini karalayabiliyorsan ne mutlu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Blinçaltında ne varsa onu karalamışındır herhald.İnsanın geçmişini hatırlaması güzel bişi.Ben dün ne yaptığımı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 mutlumu,geçmişmi ne geçmiş ne zaman geçmiş anlamadım bile ben karaladım işte karalamak sadece üstünü kapatmakmı yoksa saklamakmı nedir daha bilmiyorum onu karaladım işte defterime belkide o beynime yapışan aklıma iilk gelen şeyler onu tasvir ediyordu silmedim, karaladım ne mutlu hisseettim kendimi nede üzgün zaten aylardır hissizim sanırım aylardır saçmalıyorum sadece saçmalıyorum anlık eğleniyorum kalıcı olmuyor gülerek yattığım yatağımdan sabaha 5 karış suratla kalkıyorum ya da çok eğlendiğim birgünün akşamı oturup defteri karalıyorum oysa güzel bir gün yaşamışım ve güzel tatil planlarım var sadece plan değiller gerçekleşiyorlar ama heyecan gitti eskiden olsa demeye başladım sık sık eskiden olsa yerimde duramazdım böyle bir süpriz karşısında gibi cümleler kuruyorum,birşeyer hissedebilmek için dibi kazıyorum eskiyi aramıyorum yenidende haberim yok garip işte saçmalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 silgisiz resim cizmeye hayat diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 istedimi insan yapamayacagı hiçbir şey yoktur demekki biz taklit yapmayı istiyoruz hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 geçmiş olsun kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 http://www.blogs.english4today.com/i/punctuate.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 nokalama işaretleri fln iyi oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 2 senelik konuyu neden amaçsız hortlatıyosunuz ki anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 2 senelik konu diye noktalama işaretlerine uymamasını savunamazsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ona lafım yok noktalama işaretlerinin yılmaz bekçisiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 keşke karalama defterine açsaymış diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar