Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karaladım dün gece

Quarion

Öne çıkan mesajlar

aldım elime kalemi birde küçük defter, aklıma o an ne geliyorsa onları yazdım o deftere ancak yazıklarımı okuyamıyordum,haala daha bakmadım şuan bu yazıyı buraya yazıyorum gerçi bu yazmak değil hani yazmak tıkır tıkır klavye sesi yerine kalemin tatlı fışırtısıdaha çok yazmaya benzer bence nerde o eski mektuplar muabbetine girmeden, heh dün geceki defteri aldım elime evet karalamışım, okunmuyor zar zor galiba biraz uğraşmam lazım okumak için ama neler karaladığımı azıcık hatırlıyor gibiyim neler karalamadımki o an aklıma ne geliyorsa onları karaladım, isteklerimi daha doğrusu isteğimi karaladım, ama bu istek öyle basit bir istek değil belkide imkansızı istemek hatta ve hatta çelişkili bir istek istemediğini istemek işte size daha önce zarar veren bir varlığı istemek yani karalamak eet sanırım istediğimi yaptım onu o varlığı karaladım dün gece...
Sosyal ağlarda paylaş

mutlumu,geçmişmi ne geçmiş ne zaman geçmiş anlamadım bile ben karaladım işte karalamak sadece üstünü kapatmakmı yoksa saklamakmı nedir daha bilmiyorum onu karaladım işte defterime belkide o beynime yapışan aklıma iilk gelen şeyler onu tasvir ediyordu silmedim, karaladım ne mutlu hisseettim kendimi nede üzgün zaten aylardır hissizim sanırım aylardır saçmalıyorum sadece saçmalıyorum anlık eğleniyorum kalıcı olmuyor gülerek yattığım yatağımdan sabaha 5 karış suratla kalkıyorum ya da çok eğlendiğim birgünün akşamı oturup defteri karalıyorum oysa güzel bir gün yaşamışım ve güzel tatil planlarım var sadece plan değiller gerçekleşiyorlar ama heyecan gitti eskiden olsa demeye başladım sık sık eskiden olsa yerimde duramazdım böyle bir süpriz karşısında gibi cümleler kuruyorum,birşeyer hissedebilmek için dibi kazıyorum eskiyi aramıyorum yenidende haberim yok garip işte saçmalıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...