unac Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Daha önce hiç gitmedim. İnternette otobüsleri aradım fakat sadece Üsküdar'dan kalkan otobüsler var. Başka yerden şile için otobüs kalkmıyo mu?
malik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 üsküdardan sarıgazi otobüsü biliyorum(numarasını hatırlamıorm ama araştırırım) da iett duraklarını sor olmadı bi,ben hatırlamıyorum şileye otobüs ama sarıgaziden ya da alemdağ falan taraflarından belki vardır.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Halk otobüsü renginde boyanmış minibüsler gidiyo yanılmıyosam. (daha yüksek otobüsvari minibüsler var ya nolardan) Üsküdar'dan kalkıyolar.
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Evet şile otobüsleri var. Üsküdarda kime sorsan gösterir.
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Daha bi fantastik yolu var "Ben öğrencisiyim" ayağına yatıp Işık Üniversitesine gidebilirsin.Ordanda otostop çek iicene eğlnemiş olursun ehaha =)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 evet aynen syn in dedigini dicektim bi indim aşağı onunkini okudum
Öne çıkan mesajlar