IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ankaraya istanbula ve antalyaya vservis ypılabilir.özel nedenlerden dolayı verilmek zorunda tanju bey=( Shot with DMC-FX8 at 2007-07-04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 çok datlıymış heh bizim kedi yer bunu. muhabbet kuşumu yediği gibi :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bende de vardı.ama köpek saldırıyodu kafesine. çok tatlılar.alabilirdim köpenk olmasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kargoyla izmire yollayabilirsen veya 7 eylüle kadar elinde tutarsan alırım istanbula gelince : ) gerçekten istiyorum , talibim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bizim sapık kedi olmasa alırdım... rahmetli hamsterımın kafesi hala duruyor :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Benim de 3-4 aylık (evet tam bilmiyoruz sokak kedisi olduğundan) bir kedim var. Kedi ile ne kadar problem olur kestiremiyorum ama ben de alabilirim gönderilirse. Çanakkale'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ya kafesinden cok çıkarmazsan ve kafesin demirlerin arası az olursa bişi yapamıyolar deli oluyolar ama bişi yapamıyolar :). benim evimdede hamster,3 akvaryum ve 4 aylıkda kedim var bişi yapmıyo ama kedi sadece kafesin arkasından o ses cıkardıkca gidiyo izliyo kafesin ustune zıplıyo o kadar :) onun dısında herhangi bi zarar vermiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Alabilirim o halde. Tavanımda kafes vb şeyler asmak için kancalar var. Yerden yüksek bir yere asabilirim, kedim yetişemez oraya. Yalnız Dev'de talip olmuş, benim için sorun değil. Çanakkale daha kolaysa ben alabilirim ya da gönderilirse Dev alsın. Ama bu istemiyorum demek değil tabiki : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 çok kokmasalar çok tatlılar da,feci kokuyorlar ya. aşırı yaramazlar bi de,kafes demir olmazsa mutlak kaçıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 said: ya kafesinden cok çıkarmazsan ve kafesin demirlerin arası az olursa bişi yapamıyolar deli oluyolar ama bişi yapamıyolar :). benim hamster keddi geldikten 2 gün sonra kalp krizi geçirdi öldü, tavsiye etmem kimseye :( kedi tüm gün hamsterın gözlerinin içine bakıyodu, hamsterda garibim samanların içine saklanıyodu :S ertesi gün baktım allahına kavuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 kac kilo ceker bu? eti dolgun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 @zop Abi istersen sen al şimdilik 7 eylüle kadar bak ben o zaman alayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Sensin zop!!!1111 : p Olur tabi. Sahibi için uygunsa benim için de uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 hamster elden ele dolaşmaz zaten kısacık ömürleri var, ölür diyorum ben bu hayvan. Kasım'ı bulmaz yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yürü git arkadaş konuşma olumsuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 sultan bile yatti =/ lan bizim tavuk sergen var bi tane, ucamayan muhabbet kusu 10 yildir yasiyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yatmaz, kalkmaz bir allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 iyi dedin azizim, ah azizem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 said: kasımı bulmaz yatar hiç gülesim yoktu bugün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 keserler onu sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 yalan oldu sanırım bu olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ya benim kedilerden birine akşam yemeği hediyesi arıyordum buldum.. ben isterim =P vurma ableableable.....tamam kızma ableableable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bende dün aldım syrian 2 aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ufak bi sorum olucak. canım inanılmaz hamster çekti. tek sorucağım şey bu güzel hayvanların ısırıp ısırmadığı. tabi dürtüklemekten bahsetmiyorum, normal bi şekilde sever edersek ısırma gibi bi olayı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yeni uyandıklarında pek elleşmezsen sinirlendirmezsen ısırmıyolar sinirlenince anlıyosun kulakları geriye yatmış oluyo ısırırsa kanatıyo dişleri çok sivri olduğu için ama dikkat edersen bişey olmaz dediğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar