Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hamster isteyen?

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

ya kafesinden cok çıkarmazsan ve kafesin demirlerin arası az olursa bişi yapamıyolar deli oluyolar ama bişi yapamıyolar :).
benim evimdede hamster,3 akvaryum ve 4 aylıkda kedim var bişi yapmıyo ama kedi sadece kafesin arkasından o ses cıkardıkca gidiyo izliyo kafesin ustune zıplıyo o kadar :) onun dısında herhangi bi zarar vermiyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

Alabilirim o halde. Tavanımda kafes vb şeyler asmak için kancalar var. Yerden yüksek bir yere asabilirim, kedim yetişemez oraya.

Yalnız Dev'de talip olmuş, benim için sorun değil. Çanakkale daha kolaysa ben alabilirim ya da gönderilirse Dev alsın. Ama bu istemiyorum demek değil tabiki : )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ya kafesinden cok çıkarmazsan ve kafesin demirlerin arası az olursa bişi yapamıyolar deli oluyolar ama bişi yapamıyolar :).

benim hamster keddi geldikten 2 gün sonra kalp krizi geçirdi öldü, tavsiye etmem kimseye :(

kedi tüm gün hamsterın gözlerinin içine bakıyodu, hamsterda garibim samanların içine saklanıyodu :S ertesi gün baktım allahına kavuşmuş
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
yeni uyandıklarında pek elleşmezsen sinirlendirmezsen ısırmıyolar sinirlenince anlıyosun kulakları geriye yatmış oluyo ısırırsa kanatıyo dişleri çok sivri olduğu için ama dikkat edersen bişey olmaz dediğim gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...