Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hamster isteyen?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim de 3-4 aylık (evet tam bilmiyoruz sokak kedisi olduğundan) bir kedim var. Kedi ile ne kadar problem olur kestiremiyorum ama ben de alabilirim gönderilirse.

Çanakkale'deyim.
Mesaj tarihi:
ya kafesinden cok çıkarmazsan ve kafesin demirlerin arası az olursa bişi yapamıyolar deli oluyolar ama bişi yapamıyolar :).
benim evimdede hamster,3 akvaryum ve 4 aylıkda kedim var bişi yapmıyo ama kedi sadece kafesin arkasından o ses cıkardıkca gidiyo izliyo kafesin ustune zıplıyo o kadar :) onun dısında herhangi bi zarar vermiyo :)
Mesaj tarihi:
Alabilirim o halde. Tavanımda kafes vb şeyler asmak için kancalar var. Yerden yüksek bir yere asabilirim, kedim yetişemez oraya.

Yalnız Dev'de talip olmuş, benim için sorun değil. Çanakkale daha kolaysa ben alabilirim ya da gönderilirse Dev alsın. Ama bu istemiyorum demek değil tabiki : )
Mesaj tarihi:
said:
ya kafesinden cok çıkarmazsan ve kafesin demirlerin arası az olursa bişi yapamıyolar deli oluyolar ama bişi yapamıyolar :).

benim hamster keddi geldikten 2 gün sonra kalp krizi geçirdi öldü, tavsiye etmem kimseye :(

kedi tüm gün hamsterın gözlerinin içine bakıyodu, hamsterda garibim samanların içine saklanıyodu :S ertesi gün baktım allahına kavuşmuş
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ufak bi sorum olucak. canım inanılmaz hamster çekti. tek sorucağım şey bu güzel hayvanların ısırıp ısırmadığı.

tabi dürtüklemekten bahsetmiyorum, normal bi şekilde sever edersek ısırma gibi bi olayı var mı?
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni uyandıklarında pek elleşmezsen sinirlendirmezsen ısırmıyolar sinirlenince anlıyosun kulakları geriye yatmış oluyo ısırırsa kanatıyo dişleri çok sivri olduğu için ama dikkat edersen bişey olmaz dediğim gibi
  • Yeni Oluştur...