cromthorne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 elimizde kalkan varken wrestın mıssletme ozellıgı calısır mı acaba..yanı defansıve wrestlıng denılen sey calısır mı.. bir de wresti nasıl kasacagız hangı yaratıklar uzerınde...bende 75 de durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 evet çalışır.mage sin büyük ihtimalle jhelom pit lerde rahatlıkla çalışırsın.10 gp lik wrestler lar var onları kiralamayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Anason cok saol bana cok yardımcı oluyosun kac defadır.. Ben baslayalı daha 1 ay yenı oldu yanı comezım ve de nasıl kıralayabılecegımı bılmıyorum..ayrıca jelom dakı wrest hatunlarla kasıyorum ve 13 saattır 3 skıll alabıldım bana acayıp yawas geldı..ne dersın neyle kasayım bır de kıralama olayını bır soyleyebılır mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 parry icin yew deki farmlarda koyunlar var hepsine atak ver 8 tane var zaten 4-5 satte 90 parry oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 canlar saolsun cromthorne.jhelom pit e gittigin zaman 8 gp lik elinde kilic olan npc ler goreceksin(bunlarin 8 gp oldugundan emin degilim).onlardan birinin ustune 1 kere tikladiktan sonra menu`den hire i seciceksin veya `npcisim hire` da yazabilirsin.ondan sonra 8 gp yi ustune birakiyorsun npc nin.boylece kiralamis oluyorsun.kiraladiktan sonra bi kere all follow me all guard me yaz.daha sonra ucra bir kosede npc ye vurmaya basla.sen vurdugun zaman oda sana saldiracak.saldirmamasi icinde bir kac kere (aslinda durana kadar) all stay all guard me yazman gerekiyor.o oylece dururken sen ona vurabilirsin.ama ara sira heallemeyi unutma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 unutmadan,90 a kadar bunlarla ugrasirsin 90 dan sonra ayni taktigi paladin lerle yapman lazim.paladinlerde delucia da,trinsic de birde magincia da vardi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ve yoksa o da ne?!? death parry skill duvarını kırmış =)[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 25.1 parry rakamıyla akraba olduk. bahsettiğiniz duvar bu mu? eğer öyleyse bu seviyede de duvar mı olurmuş demek münasiptir.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 hah evet duvar dediğim o =) duvar denmez gerçi ama orda sorun genelde şey oluyo, skillinden güçlü yaratıklarla çalıştığında hiçbi işe yaramıyo. mesela "27.1 parry ile earth elem.lerden bi araba dayak ta yesen oynamıyo skill. ama 7-8 tane kediye atak verip peace'e geçtiğinde azıyo" gibi.. death örtmenim de böle bi sorun yaşıyodu.[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bana acilen 7-8 kedi lazım :D[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 sufi direk yuzuk muzuk almazsan artmiyo abi o skillde direk + parry skill veren esyalar al ole kas yokhsa bosa zmaan kaybedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar