Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wrest ve parry ile ilgili bir soru

cromthorne

Öne çıkan mesajlar

Anason cok saol bana cok yardımcı oluyosun kac defadır..
Ben baslayalı daha 1 ay yenı oldu yanı comezım ve de nasıl kıralayabılecegımı bılmıyorum..ayrıca jelom dakı wrest hatunlarla kasıyorum ve 13 saattır 3 skıll alabıldım bana acayıp yawas geldı..ne dersın neyle kasayım
bır de kıralama olayını bır soyleyebılır mısın
Sosyal ağlarda paylaş

canlar saolsun cromthorne.jhelom pit e gittigin zaman 8 gp lik elinde kilic olan npc ler goreceksin(bunlarin 8 gp oldugundan emin degilim).onlardan birinin ustune 1 kere tikladiktan sonra menu`den hire i seciceksin veya `npcisim hire` da yazabilirsin.ondan sonra 8 gp yi ustune birakiyorsun npc nin.boylece kiralamis oluyorsun.kiraladiktan sonra bi kere
all follow me
all guard me
yaz.daha sonra ucra bir kosede npc ye vurmaya basla.sen vurdugun zaman oda sana saldiracak.saldirmamasi icinde bir kac kere (aslinda durana kadar)
all stay
all guard me yazman gerekiyor.o oylece dururken sen ona vurabilirsin.ama ara sira heallemeyi unutma ;)
Sosyal ağlarda paylaş

hah evet duvar dediğim o =) duvar denmez gerçi ama orda sorun genelde şey oluyo, skillinden güçlü yaratıklarla çalıştığında hiçbi işe yaramıyo. mesela "27.1 parry ile earth elem.lerden bi araba dayak ta yesen oynamıyo skill. ama 7-8 tane kediye atak verip peace'e geçtiğinde azıyo" gibi.. death örtmenim de böle bi sorun yaşıyodu.[hline]thanx eru! you're great!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...