TheDarkOne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Sphere Dialog , event vs vs .. Nasıl yapılır , basitçe anlatan bir adres ; Türkçe bir adres istiyorsanız ; http://www.istiaron.com/sphere[hline]
taz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 benim de vardı bu tarz bi projem ama yazı yazacak adam olmadıgından kaldı öle. bikaç bişi yazdık..
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ben Varım Ya Ayrılmasaydım Oradan O Sphere Bölümü benimdi bilionuz Sphere iken oranın Developeri bendim Ayrıyetten oradaki çoğu yazı paticikten alınıp belirtilmiştirr [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 06 October 2003 10:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ehehe Istiaron Costu...[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Sphere dönemimizde de Developer değildin Arthur , test döneminde Developer , Sphere döneminde Conselor dun ... Her neyse konum o değil , yazıların hiçbiri buradan alıntı değildir , alıntı yapıp başka bir site açmanın ne manası var ki zaten ?
Öne çıkan mesajlar