TheDarkOne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Sphere Dialog , event vs vs .. Nasıl yapılır , basitçe anlatan bir adres ; Türkçe bir adres istiyorsanız ; http://www.istiaron.com/sphere[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 benim de vardı bu tarz bi projem ama yazı yazacak adam olmadıgından kaldı öle. bikaç bişi yazdık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ben Varım Ya Ayrılmasaydım Oradan O Sphere Bölümü benimdi bilionuz Sphere iken oranın Developeri bendim Ayrıyetten oradaki çoğu yazı paticikten alınıp belirtilmiştirr [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 06 October 2003 10:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ehehe Istiaron Costu...[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Sphere dönemimizde de Developer değildin Arthur , test döneminde Developer , Sphere döneminde Conselor dun ... Her neyse konum o değil , yazıların hiçbiri buradan alıntı değildir , alıntı yapıp başka bir site açmanın ne manası var ki zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar