Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ya hesap açtırdım garantide, sanal kart sistemleri bozulmuş, aynı sorunu yaşıyan var mı? kartlar gözükmüyor, cvv numarası 000 diyor alırken vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Geçen pazar kullandım WoW hesabı için bir sorun yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 dün bozulmuş gelmedi hala eve oynucam oynuyamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ne kadar hızlı internet bankacılığı vallahi aklım durdu dün sanal kart açtırdım bugün hala gözükmüyor şaşırdılar yarın tekrar arayın diyorlar ulan 3 günde amerikaya gider peşin öder geri gelirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kemi ne panik ve abartı adamsın sen ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 internet bankacılıgında en iyi servisi sunuyor garanti diğer bankalar cok çektirdi ondan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 paybycash diye bir olay var, adamlar her ülkeye hesap açmış, eve-online hesabı alırken 0.60ytlye yurtdışında bir yere para havale etmiş oldum bir nevi, 22ytl falan, akıllı adamlarmış paybycash, düzgün çalışır umarım, sanal kartı eve online almak ve skillerimi trainine bırakmak için acele ettiriyordum. baktım gelicek gibi değil:b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ikinci bi account açmayı düşünüyorum salvager olarak missionlarda yanımda gezdirecem, ıvır zıvırımı toplatacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 offtopic olacak biraz ama garanti üzerinden işlem yaparken bi sorun çıkarsa o parayı unutun! adamların her şeyi yamuk yumuk ve diğer bankalar gibi kendi suçları olan şeylerde dahi ödeme yapmıyorlar. Bi arkadaşım mağdur oldu ve alamadı tabii parasını. hatta şöle bişi bile var; sanal banka mağdurları bunlara ulaşanlara göre Garanti Bankası: 937 olay (1 mağdura ödendi) garip bi banka açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 düşük tutmaya çalışıyorum ben işlemleri, 20-30ytlik şeylere uğraşıyorum. bi de benden yanlışlıkla çekilen 27ytlyi gayet geri aldım:) [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 14:00 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 eet bende aldım orda 937 de 3 olması lazımmı demeeki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar