Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Sevin beni anacım, sevgiye muhtacım şu sıralar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ya bence burayı bir mekan tabiki büyükçe bir mekan olarak düşünebiliriz hergün düzenli takılan insanlar az çok birbirini tanıma fırsatı buluyorlar ismini bilmeyip yüzünü bile görmemiş olsalar da çünkü insnalar düşüncelereini yazıp tartışmaya giriyor buralarda ve insanların düşünceleri onları tanımak için en doğru araç demek istediğim burayı insanların birbrini az çok tanıdığı ve içinde bulunduğu bir mekan olarak düşünebiliriz ve bu mekanda olanlar paylasılanlar her konuda her sekilde olarbilir bunda bi gariplik yok [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:26 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 said: sevdikleri ve sevildikleri bir yer. Bu yüzden de bu forum içinde küsmeleri, barışmaları ya da aşk-ı ilan etmeleri gayet normal ve olası birşey. ilan-i aşk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 zarek ahlak polisliği bitti şimdi de imla klavuzluğuna mı soyundun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 konu ne ya ben onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 çenene yıldırımlar düşsün arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 said: zarek üye [şikayet et] § 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:26 [ özel msj ] ilan-i aşk... Düzelteceksen adam gibi düzelt. İlân-ı Aşk'tır onun doğrusu. Arapça'ya kaymayalım dersen de, doğrusu İlanıaşk'tır, ki senin yazdığın buna göre de yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 @eagle: forum müfettişliğine gerek yok bence isteyen istediği yanlışı belirtebilir. nasıl yanlış yaparsın gibi bir küçümseyici tutum da söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 zarek bir yanlış buldum sokayım beynine gibi bir düşünceyle davranışa girişmişsin hiç sevmem farkında değilsin belki ama yaptığın tamamen küçümseme tavrı aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 @eagle: bir yanlış buldum sokayım gözüne benim yaptığım gibi değil aster'inki gibi olur. aradaki nüansa dikkat. @aster: klavyemde o işaret çıkmıyor seçili dille ya da belki yüklediğim bir programla alakalı. ayrıca bi ara inceltme işaretleri kaldırılmamış mıydı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum geri mi geldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 eğer ilan-ı aşk şeklinde yazıcaksan koyman lazım inceltme yok ilanıaşk yazıcaksan bu sefer koymaman lazım. ben bilmiyorum nasıl koyulur inceltme koymadım o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Umarım barışırsınız.Ben olsam linki sadece kendisine verirdim yalnız.Herkesin görmesine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kıskandıım ya çok tatlıymıssınız :) bu arada isabella belirtmek istedim çok güzel bi kızsın =) Özellikle sanırım anıtkabirde çekildiğin bi fotorafın var bittim çok güzel ya =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 @cuce: +1 ben de koymadım değil koyamadım. karakter eşlem'i açıp koymam lazım. çıksa koyardım. @cintonik: +1 sana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 O zaman insanların yanlışlarını düzeltmeye çalışmadan önce, git adam gibi bir klavye al. Al sana inceltme işareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 zarek cintonikin söyleyiş tarzı olması gerektiği gibi ama sen öyle bir yazdın ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 asteroth, şu dakika evimden çıkıyorum. 7/24 açık bir klavyeci aramaya şimdiden koyuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 OLEEEEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Cüce daha önce niye akıl edemedik ki biz bunu? Edit : Bir de gelen kutunu boşaltıver =) [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:44 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 zarek cintonikle arandaki eleştiri farkına dikkat çekmek istiyorum cintonik sana da teşekkür ediyorum.karşı fikirlere her zaman açığız. amacım tunca nolur affet olsaydı haklısın sadece tuncaya izletsem daha iyi olurdu bence de.ama ben anılarımı insanlarla paylaşmak istedim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 asteroth da eminim hem beynine vurma tavrından dolayı hem de daha önceki isabellaya olan tavrından dolayı biraz sert davranıyor. yoksa onun amacı beyne vurmak değil senin tavrından dolayı sana laf söylemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 tabiki hemen temizliyorum Hahaha sırf böle papuler görüniyim herkez bana bi sürü mesaj atmış cok dolmuş gibi göriniyim diye kendime 50 tane mesaj attım niahaha cok zekiyim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 @ast: baya bir süre geçmesi gerkmiş akıl edebilmen için demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 said: baya bir süre geçmesi gerkmiş akıl edebilmen için demek ki. aaaaaaaaaaaa yanlış yanlış gerkmiş değil gerekmiş olacak............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Isabella yani sen diyosunki sevgim o kadar çok çok ki enginlere sıgmıyorum taşıyorum.Herkes duysun istiyorum.Eh anlayabiliyorum seni biraz.O zaman en iyisini yapmışsın.Aklında kalacagına ardında kalsın kalsın dimi (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar