Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özür dilerim..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bence burayı bir mekan tabiki büyükçe bir mekan olarak düşünebiliriz hergün düzenli takılan insanlar az çok birbirini tanıma fırsatı buluyorlar ismini bilmeyip yüzünü bile görmemiş olsalar da çünkü insnalar düşüncelereini yazıp tartışmaya giriyor buralarda ve insanların düşünceleri onları tanımak için en doğru araç

demek istediğim burayı insanların birbrini az çok tanıdığı ve içinde bulunduğu bir mekan olarak düşünebiliriz ve bu mekanda olanlar paylasılanlar her konuda her sekilde olarbilir bunda bi gariplik yok

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:26 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
sevdikleri ve sevildikleri bir yer. Bu yüzden de bu forum içinde küsmeleri, barışmaları ya da aşk-ı ilan etmeleri gayet normal ve olası birşey.

ilan-i aşk...
Mesaj tarihi:
said:
zarek
üye [şikayet et]
§ 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:26 [ özel msj ]

ilan-i aşk...

Düzelteceksen adam gibi düzelt.

İlân-ı Aşk'tır onun doğrusu. Arapça'ya kaymayalım dersen de, doğrusu İlanıaşk'tır, ki senin yazdığın buna göre de yanlış.
Mesaj tarihi:
@eagle: forum müfettişliğine gerek yok bence isteyen istediği yanlışı belirtebilir. nasıl yanlış yaparsın gibi bir küçümseyici tutum da söz konusu değil.
Mesaj tarihi:
zarek bir yanlış buldum sokayım beynine gibi bir düşünceyle davranışa girişmişsin hiç sevmem farkında değilsin belki ama yaptığın tamamen küçümseme tavrı aynı zamanda
Mesaj tarihi:
@eagle: bir yanlış buldum sokayım gözüne benim yaptığım gibi değil aster'inki gibi olur. aradaki nüansa dikkat.

@aster: klavyemde o işaret çıkmıyor seçili dille ya da belki yüklediğim bir programla alakalı. ayrıca bi ara inceltme işaretleri kaldırılmamış mıydı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum geri mi geldi ?
Mesaj tarihi:
eğer ilan-ı aşk şeklinde yazıcaksan koyman lazım inceltme
yok ilanıaşk yazıcaksan bu sefer koymaman lazım.

ben bilmiyorum nasıl koyulur inceltme koymadım o yuzden
Mesaj tarihi:
kıskandıım ya çok tatlıymıssınız :)

bu arada isabella belirtmek istedim çok güzel bi kızsın =) Özellikle sanırım anıtkabirde çekildiğin bi fotorafın var bittim çok güzel ya =))
Mesaj tarihi:
Cüce daha önce niye akıl edemedik ki biz bunu?

Edit : Bir de gelen kutunu boşaltıver =)

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:44 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
zarek cintonikle arandaki eleştiri farkına dikkat çekmek istiyorum cintonik sana da teşekkür ediyorum.karşı fikirlere her zaman açığız.
amacım tunca nolur affet olsaydı haklısın sadece tuncaya izletsem daha iyi olurdu bence de.ama ben anılarımı insanlarla paylaşmak istedim=)
Mesaj tarihi:
asteroth da eminim hem beynine vurma tavrından dolayı hem de daha önceki isabellaya olan tavrından dolayı biraz sert davranıyor. yoksa onun amacı beyne vurmak değil senin tavrından dolayı sana laf söylemek
Mesaj tarihi:
tabiki hemen temizliyorum

Hahaha sırf böle papuler görüniyim herkez bana bi sürü mesaj atmış cok dolmuş gibi göriniyim diye kendime 50 tane mesaj attım niahaha cok zekiyim lan ben
Mesaj tarihi:
Isabella yani sen diyosunki sevgim o kadar çok çok ki enginlere sıgmıyorum taşıyorum.Herkes duysun istiyorum.Eh anlayabiliyorum seni biraz.O zaman en iyisini yapmışsın.Aklında kalacagına ardında kalsın kalsın dimi (=
  • Yeni Oluştur...