Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özür dilerim..

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

ya bence burayı bir mekan tabiki büyükçe bir mekan olarak düşünebiliriz hergün düzenli takılan insanlar az çok birbirini tanıma fırsatı buluyorlar ismini bilmeyip yüzünü bile görmemiş olsalar da çünkü insnalar düşüncelereini yazıp tartışmaya giriyor buralarda ve insanların düşünceleri onları tanımak için en doğru araç

demek istediğim burayı insanların birbrini az çok tanıdığı ve içinde bulunduğu bir mekan olarak düşünebiliriz ve bu mekanda olanlar paylasılanlar her konuda her sekilde olarbilir bunda bi gariplik yok

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:26 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@eagle: bir yanlış buldum sokayım gözüne benim yaptığım gibi değil aster'inki gibi olur. aradaki nüansa dikkat.

@aster: klavyemde o işaret çıkmıyor seçili dille ya da belki yüklediğim bir programla alakalı. ayrıca bi ara inceltme işaretleri kaldırılmamış mıydı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum geri mi geldi ?
Sosyal ağlarda paylaş

zarek cintonikle arandaki eleştiri farkına dikkat çekmek istiyorum cintonik sana da teşekkür ediyorum.karşı fikirlere her zaman açığız.
amacım tunca nolur affet olsaydı haklısın sadece tuncaya izletsem daha iyi olurdu bence de.ama ben anılarımı insanlarla paylaşmak istedim=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...