axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Motorola marka bi kablo modemim var odamda pcye bağlı, bide laptop var salonda klimanın altında kullanmak istiyorum :) Daha önce bi wireless hubla ağ kurmayı denedim (modem>hub>bilgisayar şeklinde bağladım) ama sanırım kablo modemimde router olmadığı için internete giremedim. Bağlarken bi yanlış yapmış olabilir miyim yada kablosuz kablo modem almadan yapabileceğim alternatif bi yol var mıdır? Eğer yoksa hangi marka ve model wireless cable modem tavisye edersiniz? [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:36 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 araya router lazım ama çok uğraşırsın, bence kabloyla bağlanmaya devam et [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:44 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ]
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Yine Motorolanin urunleri var, onun disinda Netmaster var sanirim. Ha birde artik wireless modem alinacaksa 802.11n protokollu bir modem alinmali bence. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 10:28 tarihinde, Crane tarafından güncellenmiştir ]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 o değil de klimanın direkt altında kalma. üşütürsün.
onurf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 150 $ gibi fahiş bi fiyatla( tam emin değilim ama 200 liraya yakın para vermiştim ) satıyodu kablonet kablosuz modem, onu aldıktan sonra elindeki modemi kullanmana gerek yok. Şimdilik memnunum sorun çıkardığı söylenemez. www.kablonet.com.tr den bulabilirsin söylediğim modemi. ( ucuz olan var o bulunmuyomuş ne hikmetse :) )
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Hmm bi araştırayım onları. Peki bu 802.11n nedir? Wikipediadan baktım 2008de çıkıcak falan diyor. Yeni ürün diye illaki pahalı olcak, performans farkı fiyat farkına değer mi illa n olması lazım mı? g olsun benimki önemli diil. Bide ben mmo seven birisiyim, ping ve bağlantının sürekliliği benim için önemli. Kablosuz ağlarda ara ara kopmalar oluyor yada paket hızları düşüyor diye bi şehir efsanesi var ne kadar doğrudur? Kablosuz modemi sabit bilgisayara kabloyla bağlayabilir miyim? Müm zaten hasta oldum geçende o yüzden heh. Bu sıcakta bide ateşinin olması ve terlemek feci bi olay. Ama "o değilde" kalıbını kullanmışsın gözümden düştün.
Öne çıkan mesajlar