SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 benim gözüme 1 2 gündür gördügüm bi t shirt var.osmanlı tugralı altında FATİH SULTAN MEHMET ve the conqurer yazıyo arkasında 1453 yazıyo.istanbulda bu tshirt satan yer var mı acaba?
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 şöyle bir şey vardı ama http://www.ottomanempiretshirts.com/html/index.htm
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 o sitedeki tişörtler oldukca pahalı yalnız öyle hatırlıyorum ben.
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ya baktım oraya ama internet alışveriş sitesinde dedigim t sihrt yok ama belki kanyon daki yerinde vardır belkii...
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 kapalı çarşıda bulabilirsin belki sonuçta turistler için böyle şeyler oluyor orda
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 O sitedeki t-shirtler hem kazık hem de tasarımları kötü. Sadece fikir güzel.
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 siteye baktım o t shirt yok ama kanyondakine bakmadım.eger bulursam parasına bakmadan alırım ben..
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 geçen yemekte iki kişi o tişörtleri konuşuyodu. meğer biri bu tişörtlerin tasarımcısıymış :) zaten üzerinde bakır tuğra tişörtü vardı herhalde muhabbet de oradan açılmıştır.
Öne çıkan mesajlar