Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kimse yok yayında ben gireyim bari =) hayır bu saatte benden başka kimse yayın yapamaz diyen olursa pm yada msnle ulaşabilir. msn: [spo][email protected][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 şu koyunu bi tek ben mi dinliyorum yaw? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 =))) koyun :) evet galiba bi tek sensin ses düzgün mü bari 1aydır falan yayın yapmıyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bi şarkı sonra sıkıntıdan film izleme kararımı uygulayacağım,pink floydla kandırıp sonra doomla bitirdiğim yayınımı dinleyen sayın seyircime de saygılar :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Yayındayım 21:00'e kadar birlikteyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 21:00'den sonra yayın sahibi birisi gelmezse ben gireceğim yayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yayın bitmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Yayındayım, yayın saati gelen yada girmek isteyen olursa ÖM yada burdan ulaşabilir bana efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 takılmaca ben biraz yayında, sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ehe iyiymiş craig david Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 nikaaaaaaaah masasınaaaaaaaaaaaa oturdun işteeeeeeeeeeeeeeee dayanmak çok zormuş böyle sevinceeeeeeee sana mutluluklar sözüm kardeşçeeeeeee at artık imzanııııı git bir an önceeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 MORE THAN MEETS THE EYE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 önümüzdeki 10dakika içinde black'in yokluğu dolayısıyla devraldığım yayın başlayacak.. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:48 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 başladım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 dinleyen var mıdır varsa memnun musunuz durumdan,istek parça falan ? zamanında "radyo topiklerinde muabbet etmek yassak kardeşim" diye kural vardı şimdi de hiç ses yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Valla kimse funk jazz calmiyor o yüzden ben hiç açmiyorum bile pardon yani : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 vöh ben jazz çalan 2-3 kişi var diye hiç bulaşmayayım diyordum tam tersine enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 jazz farkli ben, bir blues dan bahsetmiyorum.. funk-jazz diyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ehm sustum ozamansa okadar ayrıntılı bilmiyorum diğer wjlerin playlistlerini =) playlist yapcak kadar olsa elimde çıkar funk-jazz yapardım ama ne yazıkki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 euhueheu, ben de onu kastettim, wj lerin kendileri dinlemedikleri için, normal karşiliyorum bende aciyorum winamp'i mi oturuyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 www.degiraf.be ye gir calan muzigi dinle, o işte benzer bir tarz, muhim olan düşünce yani : ) bir nevi world grooves diye gecerler. : ) [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:51 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 tamam yayından sora kurcalarım madem abi belki bildiim bişidir cahilim die adını bilmiyorumdur türün =) şimdi kingpinin isteği üzerine böğürtülü müzükten dıptısa geçiş yapıyorum çok heycanlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar