zarek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 samimi iki arkadaş (kız-erkek) ile her zamanki kız-erkek ilişkileri üzerine bayık bir muhabbetin seyri evlenilecek, eğlenilecek meselesine geldi. kız kişisi, erkeklerin kızları eğlenilecek kız, evlenilecek kız kategorisine soktuğunu, bunun iğrençliğini dile getirdi. konu bunun üzerine şu seyirde devam etti: kız kişi: ben o tipte düşünenleri anlamakta zorluk çekiyorum çünkü mantığım bu tip şeyleri almıyor. belki kızlarla erkeklerin arasındaki sorunlar bundan kaynaklıdır. kim ister ki o gözle bakılmayı ? sen beni de ne tür görüyorsun kim bilir... er kişi: bir çok erkek bu şekilde düşünür. o zamanla açığa çıkar. sevgilindir ya da dostundur ama çok sonra zamanla anlarsın bazı şeyleri ince nüansları hareketlerini kişiliğini birden anlayamazsın. dostun ya da sevgilin olması o kişinin kaşar olmadığı anlamına gelmez. gerçekleri kabullenebilmek lazım. kız kişi: belki onlarda karşıdakini eğlenilcek erkek olarak görüyordur. çok saçma kız sevmiş bir şeyler olmuş diye ayrım yapmak. erkeklerle kızların beyni farklı çalışıyor sorun burada. er kişi: haklısın farklı çalışıyor. bir erkek her ay sevgili değiştirdiğinde çapkın oluyor kızlara göre. hepsine göre değil ama böyle bir algılayış var, başkasının elinden kapılan erkekler daha kıymetli oluyor. çok kişiyle beraber olmuş erkek sanki kendini kanıtlamış gibi bir düşünce var. aynı şey kızlar için geçerli değil. bir kız ne kadar az sürede ne kadar çok sevgili değiştiriyorsa o kadar kaşar olmuş oluyor erkeklere göre. belki de sorun burada. kız kişi: böyle düşünen biri çok fazla yanlış kızla takılmış olabilir her halde bence sorun burada. er kişi: bi kızın benden önce 5 kişiyle yatmış olmasını midem kaldırmaz 5 kişiden azını kaldırır demiyrum farz-ı misal. modern değilim galiba sorun bu mu ? bundan sonraki kısmını da yazacaktım ama diyalog bundan sonra devam etmedi. garip değil mi ? [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:44 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 er kişiye +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 kusura bakma da eee yani ? ne yapmamız gerekiyor şimdi ? bunu dunyada bilmeyen insan mı kaldı.kız-erkek ilişkileri çözülemeyen bir şey.kimse kimsenin düşüncesini bilemez. erkek ne düşünür kız ne düşünür.. kızın benden once 5 kişiyle yatmsını midem kaldırmaz. bu şeye benzedi işte.her sevgilim versin karım bakire olsun. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:56 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 @diablo: halay çek. hepsini toparlamak zor ama o konuda vardı diyalogda nereye bağlayacağımı bilemediğim için zor geldi: kız kişi: kızlar da bakir erkek arasın o zaman. er kişi: arasın gayet doğal. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:59 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 tamam yemek yedikten sora çekerm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 deamon, imzan bana nuri alçoyu hatırlatıyor akrabalık var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 isteyen, istediğiyle, istediğini yapsın. zaten buna bir şey diyen yok. her yapılan şeyi, herkes doğal karşılamak zorunda, kabullenmeli, diye bir şey de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 @Ninlempis bu sitedne volfied ve berkin evimin kapısını sırıksıklam şekilde bornozla açmam sonucu taktıkları bi lakap burdan abska bi yerde de kullanmıorm hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bu konu çok tartışıldı daha önce patide ve hiç bi sonuca ulaşılamadı. Erkeklerin ben herkesle yatiim ama karım bakire olsun ya da tüm sevgililerim versin ama karım bakire olsun anlayışı cidden saçma. Diyeceğim o ki bi kız biriyle yatınca kaşar olmaz! Ayrıca sadece bakir bi erkeğin bakire bi kızla evlenmeye hakkı vardır (bence)... neyse takılın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ''Evlendiginiz kiz bakire cikmazsa ne yaparsiniz.'' Hatirladim bak yine, huzunlendim.Ahh be cemalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 said: Ayrıca sadece bakir bi erkeğin bakire bi kızla evlenmeye hakkı vardır (bence)... eh mantıklı. evlendiğin kız bakire çıkmazsa boşan bi daha evlen kızla. belki bu sefer farklı çıkar. aç kapa düzelir o. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 01:42 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Sence ben gorunen seyi mi kastettim orada? Nasil bir savunma mekanizmasidir seninki zarek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 @demise666: serbest çağrışımlarla bilinç altına hitap ederim diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Simdi zarekcim oncelikle arada mesaj yok, ayrica sana forumdaki adinla hitap ettigim icin, cumlemin muhatapi sen oluyorsun.Dolayisiyla ''@demise666'' gibi bir belirtmeye ihtiyac yok. Esas konuya gecelim; Demiyorum, uyduruyorsun.Anal ist bir kisilige sahip oldugun icin boyle bir sey dusunmus olabilirsin.Ortaya attigin fikirlerin kaynagini bence bir kez daha gozden gecir. Orda yazan seyi yine de aciklayayim.Paticigin son kapanisindan once ''tikky_cemal'' lakapli bir uye vardi.Garip bir kisilikti dogrusu.Birkac efsane konuya sahipti kendisi.Cogu kisi hatirlar bu kullaniciyi.O yazdigim cumle de onun actigi basliklardan biriydi.Yani sadece bir hatirlatmaydi yazdigim.Yani bosuna saldirmis oldun bana. Not:Space tusum bozuldu.Bazi yerlerde bozukluklar olabilir, yanlis anlasilmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ben mesaj attığım sürede konuyu okuyup mesaj atan kullanıcılar olabilir ve araya başka mesajlar girebilir işte bu sebeple @ kullanılmasında bir sakınca görmüyorum. benzer bir sözü m. k. atatürk'te söylemişti çanakkale savaşında. tarih dersi görmüş olanlar bilirler. konumuzla alakası yok ama senin yaptığın açıklamayı görünce alaka çemberinin çapını biraz genişlettim. kişisel saldırı boyutuna gelince. o zaman yazdığım mesajın muhatabı tikky_cemal oluyor. senin üstüne alınmana gerek yoktu. eğer cemal ile aynı mantıkdaki bir insansan alınabilirsin gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Tam olarak hangi sozu soylemisti M.K. Ataturk Canakkale Savasi'nda?Alaka cemberini baya bir genislettin sanirim.Tarih dersi gordum fakat; belki benden, belki senden kaynakli bi sebeple, ben bir baglanti kuramadim.Aydinlatirsan bu konuda beni, sevinirim. Kisisel saldiri boyutuna geleyim ben de.Yazdiklarindan dolayi o sozun sahibi sahsiyetten haberin yok ya da hatirlamiyorsun.Su konu icerisinde o yaziyi yazan ben olduguma gore gayet de muhatabin oluyorum ve uzerime aliniyorum. Yani bu durumda, kelime oyunu yaparak uste cikma gibi bir hareket gayet sacma.Gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: Erkeklerin ben herkesle yatiim ama karım bakire olsun ya da tüm sevgililerim versin ama karım bakire olsun anlayışı cidden saçma. Diyeceğim o ki bi kız biriyle yatınca kaşar olmaz! Ayrıca sadece bakir bi erkeğin bakire bi kızla evlenmeye hakkı vardır (bence)... güzel saçmalamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 diyosun butun sevgililerim versin karım bakire olsun yani? bi kızla aşk yaşıosun. 3 sene sürüo.bu 3 sene içersinde insan cinsel ilişkiye girmezse ters bişey vardır bence.3 sene yani sora bir şekilde ayrıldınız o kız kaşarmı oluo yani ? bide bakir bir erkegin bakire bayan istemesi normal birşey.ama şimdi onla bunla yatıp kalkıp karım bakire olsun diyen adam asıl saçmalayan adamdır [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 03:11 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 @demise666: "size ben taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler ve kumandanlar kaim olabilir." 57. alay'a verilmiş bir emirdir bu. bilmeyenler olabilir. belirtelim. genel kültür olur belki. alaka konusuna gelince benim açtığım konuyu tutup da tikky cemal'in konusuyla çağrışım adına bağdaştırabiliyorsan benim de ben mesaj attığım süre içinde araya mesajlar girebilir sözüne yukarıdaki göndermeyi yapmış olmam gayet alakalı bir çağrışım. bana kalırsa seninkinden çok daha anlamlı. aslında seninki için anlamdan bahsetmek mümkün değil ama saygım var. sana olmasa bile forum etiğine bu yüzden fazla uzatmayacağım. Kişisel saldırı konusuna gelince, başından beri anlatmaya çalıştığım fakat senin anlamaya muvaffak olamadığın nokta sana karşı yazılmış bir şey yoktu, yazılan şey öyle bir konu açan kişiye ve o düşünceyi paylaşanlaraydı. Sen illaki yazdıklarımı üstüne alınmak istiyorsan pekala sen bilirsin. elimden bir şey gelmez. ortada bir kelime oyunu değil, ciddi bir açıklama var. belki yarın sakin kafayla okursan anlayabilirsin. üste edit: tam da bahsettiğim şey gerçekleşti. benim mesaj attığım sırada mesaj atanlar oldu ve ben mesajın muhatabını belirtmediğim için mesaj havada kaldı. @demise666'yı sonradan ekledim. bilmem hala anlayamadın mı neden @'ı koyduğumu... [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 03:13 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: diyosun butun sevgililerim versin karım bakire olsun yani? bizi kızla aşk yaşıosun. 3 sene sürüo.bu 3 sene içersinde insan cinsel ilişkiye girmezse yanlıştır bence.3 sene yani sora bir şekilde ayrıldınız o kız kaşarmı oluo yani ? her çıktığın kızla cinselliği düşünmek, her cinselliği düşündüğün kızlada çıkmayı düşünmek bana göre saçmalıktır. cinsellik sana göre nedir ? şimdi burada yörünge dışı olmama neden olacak kelimeler olduğundan yazmıyorum devamını. herkesin kendisine göre düşünceleri vardır. yaşadığımız toplumun belli bir kültürü vardır. ve içinde bulunduğumuz bu topluma görede senin bahsettiğin şekilde yaşayan bir kız evet kaşardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: bide bakir bir erkegin bakire bayan istemesi normal birşey.ama şimdi onla bunla yatıp kalkıp karım bakire olsun diyen adam asıl saçmalayan adamdır genelevdeki bir kadınla, sokaktaki kızın ne farkı kalıyor ? birisi para için yaparken, diğeri zevk için çıkma maskesi altında yapıyor. o zaman böyle bir durumu kabul edebilen kişi gider genelevdeki kadınlada evlenebilir ve en önemlisi yolda genelevde gördüğün kadına "bu varya .rospu, kaşarın önde gideni, bastın mı parayı ohhoooo" söylemek saçma o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bu bikinili resimler yasaklansın düşüncesini destekleyenlerden misin? cinsellik ihtiyaçtır.sevgilin olan her kızla cinsellik düşünmemek ne demektir.bunu düşünmeyne insanoglu varmıdır ? hergun delilerce sevişme degil bu.ama yeri ve zamanında cinsellik yaşanmalıdır.ister aşık ol ister hoşlan ister öylesine bir kız olsun bunu ihtiyaç olarak düşün.yapılması gereklidir. kız arkadaşlarımızın elini de tutmayalım,dudağından da öpmeyelim.ayıp böyle şeyler dimi bizim toplumumuza aykırı.örf ve adetlerimize geleneklerimize aykırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Zarek; Serbest cagrisimlarla bilinc altina hitap ederim diyorsun yani... Serbest cagrisimindan anlam akiyor adeta.Ortada genel kultur ile ilgili bir sozun var ki; ona hic cevap vermeyecegim. Kisisel saldiri konusunda; sozlerine farkli anlamlar yukledigini anlatmaya calisma bosuna.Ne oldugu anlasiliyor yukaridaki yazilarda.Tekrar soyluyorum, gereksiz kelime oyunlari yapiyorsun.Cok ciddi bir muesseseymissin bu arada, bunu anladim. Edit: @... olayi burada gerektigi icin, soyleyecek biseyim yok bu duruma. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 03:24 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 hoşlandığı,beraber olmak istediği kişiyle beraber olan kızı.istesede istemesede.karşıdaki kim olursa olsun parasını ödeyip seks yapan hayat kadınıyla bir tutuosun.o senin ayıbındır namusu hala bacak arasnda görüyosunnuz yani [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 03:22 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 @nocom saçmaladığımı dşünmüyorum. Bir kız bi erkeği çok seviyorsa ve onla birlikte oluyorsa o kız kaşar değildir bence. Eğer bi kız önüne gelenle hiç bi sevgi bağı olmadan düşüp kalkıyorsa kaşardır... Ayrıca diablo'nun da dediği gibi sen her önüne gelenle yatıp kalktıktan sonra ben bakire biriyle evlenmek istiorum diyorsan asıl saçmalamak bu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar