Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=YW7PFfye_Fo Vokale bakmayın çünkü iyi vokal bulamadığımız için gitar çalanlardan biri idarelik vokal yapıyo. Bende beyaz tişörtlü olanım
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Abi soloyu çok süper atmışsın gerçekten tebrik ediyorum. Kaç senedir gitar çalıyosun?
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Tarzınız nedir,nerede ikamet ediyorsunuz? Hep böyle hızlı şarkılar mı çalıyorsunuz?
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 çok anlasilmiyor kayıttan ama iyisiniz sanirim, grup eglence içinse sırf cover iyide,adam gibi kadro kurup beste yapin pls bide kamerayi goren kaçirmis gozlerini [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:30 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ]
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 İyi çalıyorsunuz ve vokal arıyormuşsunuz,vokal olarak katılmak isterdim ama biraz eğlencesine yapıyor gibisiniz :)
deggial Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 çok güzel çalıyorsunuz vala.. laf yok.. amma velakin.. vokal arkadaş olmuyor, cidden olmuyor.. yanlış sesten söylüyor direkt.. acele bulun o aradığınız yeni vokali grubunuza :D
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Yorumlar için sağolun arkadaşlar , kaç senedir çaldığımı bilmiyorum baya oldu ama. Çalarken eğleniyoruz baya geyik oluyo ama işi çok ciddiye alıyoruz. Bu arada beste denemez ama vokali yapan arkadaşla bikaç doğaçlama parça var davuularda prosesörden verildi : www.myspace.com/doproject
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 edit : ankarada bar grubuyuz ama arada metallica megadeth ayarı şarkılarda atmaya çalışıyoruz
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Abi yuh adam yurttan SEKSler korosu yazmış ve farkeden yok.Benmiyim salak bişeylere atladım yoksa :P [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 13:40 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar