malik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 redogskinin dediklerini de formülize edecek olursak , power(güç) =torque(tork) * angular velocity(açısal hız) ya da, power=(2*pi*f)*T f burda frekans.2*pi*f açısal hızı veriyor. w=[rpm(revolution per minute)*2*pi]/60 ,böyle bir formulde var. rad/sec yani. mekanikte kısacası güç,açısal hız ve torkla bağlantılı.tek torkla değil dediğiniz gibi. ben niye bu kadar uzattım,ders tekrarı yaptım öylece (: [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 10:59 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Engin bilgilerinden ötürü sana te$ekkür ederiz... 4.2 lik cipe lpg taktirmak kadar mantikli bir$ey yok aslinda.. yani ucuza amerikan alıyosun, lpg taktirinca tahmini 0.40 kuru$ falan yakar o (benim gordugum ornekler oyleydi en azından).. yakit tuketimi iyi giden bir 2.0 lik arabayla e$deger.. bu baglamda amerikan karizmasi istiyorsan ancak lpg ile bunu ucuza halledebilirsin..hem de emisyonu da dü$ük olur..
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bana göre karizma %60motor %40 dizayn dır.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 o zaman porş motorlu şahine verirsin sen dfkjs
Öne çıkan mesajlar