Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Kediler çok tatlılaaar.. gnam gnam gnam.. (Alf isimli uzaylı dizisi geldi bi anda aklıma) :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 08 October 2003 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Alf Kedimiydi yaw? Ben Ona hep domuz gözüyle bakımışımdır. Yoksa uzaylımıydı ? Amaan neyse unuttum :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Alf kedi yiyen bir uzaylıydı.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Alf kedi değildi ama ana menüsünde kedi vardı :-P, tatlı niyetine kedi yemeye çalışsada hain insanlar tarafından hep engellenirdi.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 [hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Öne çıkan mesajlar