kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 eh sıcaklar 40 dereceyi aşınca asfalt çorba oluyor doğal olarak, bu sıralar fazla gidip geliyorum erdek arası da arabanın arka tampsonuna sağ ve sol olmak üzere çok az bulaşmış asfalt bunları nasıl temizleyebilirim ? edit: typo başlık *asfalt, asfaslt ne ya :p [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 20:23 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
taz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bende de vardı yeniyken kolonyalı mendille silmiştim bi de arabayı yeni yıkatmıştım yıkatmadan gelirken oldu çok uyuz olmuştum :D
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yıkamacaıya götür de ki "hocam gazla yıkayalım be yauv"
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 pek anlamam bu işlerden ama gazla yıkadıktan sonra arabayı iice gazdan arındırmak lasım havalarda sıcak bu aralar araba yanmasın
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 asfaltin katrani bulasmis zannedersem. Katran gibi maddelerin temizlenmesinde aseton veya etil alkol kullanabilirsin. Ilk etapta aseton u dene cozmuyorsa etil alkol. Boyaya zarari var mi bilemem ama zannetmiyorum.
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Tiner, boyayıda alabilir. Tiner deneme bence...
phoebe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 gaz yagı ıle olur hocam ..:D:D ama cok asırı dokme yınede ısını gorcek kadarı yeter..sadece asfalt deıl yapısan ınek sınek fılan da cıkıyo onunla.. *bu arada bende erdek teyım :P:P
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 eralp bişi olmaz o kadar asfalt lekesinden, gucci pantalon değil bu. araba tamponu. sdsdf
Sephrioth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 gaz yağı yoksa mazot da oluyor hatta bugün bu şekilde temizlettim ben ama yumuşaması için bekleyin biraz zaten yıkamacıya getirirsen bilir :)
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 araba tamponu daha pahalı özcan :) lol
Öne çıkan mesajlar