Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tutorial tarzı bir şeyler

Alcadras

Öne çıkan mesajlar

Bu topic altında konuşulanlardan hiç bir şey anlamamışımdır hiç. Açıkçası anlamaya da pek çalışmadım. Ama şimdi bol bol vaktim var ve öğrenmek istiyorum. Üst konu olarak aradım baktım ama yok. Nereden Başlanır, ne yapılmalı, neler okunulmalıdır tarzı topic aradım ama bulamadım forumda.

Bir de en merak ettiğim, okuyorum da birisi diyor, oyun yıllarca sürdü, 15 yıl boyunca oynuyorlar ...vs.
Nasıl oyundur bunlar? Kafamda biraz şekillenmesi için ne yapmalıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

oyuncuların seçimlerine şans ver, özellikle senin kafanda çizdiğin ana hatların dışına çıkmış olan seçimlerine.

oyuncuları bir şeyi yapmaya veya yapmamaya zorlama. bırak istemiyorlarsa senaryoya göre aslında gitmeleri gereken yere gitmesinler veya gitmeleri pek de mümkün olmayan bi yere becerebiliyorlarsa gitsinler gibi.

oyuncuların karşılaşacağı npc'lerin tamamını senin oynaman gerektiğinden işin en zor bölümlerinden biri bu. oynayacağın bütün npclerin aynı karakter özellikleri sergileyen tek bir kişiymiş gibi olmamasına dikkat et. npc'leri birbirlerinden farklılaştırayım derken gerçekte olması imkansız uç tipler meydana getirme.

aklıma geliverenler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...