Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barış Akarsu dogum gününde komada

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk dedim reklam yapıyorlardır ama sonra aynı arabada iki kişi daha oldugunu öğrendim bide ölmüşler onlar(allah rahmet eğlesin) dedim gerçektir haberlerde falanda gösterdi yakışıklı adamdı umarım kendine gelir komadan çıkarda yaşama dört elle sarılması dileği ile...
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth
üye § 30 Haziran 2007, Cumartesi - 13:15 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

motorlu araçlardan ve özellikle büyük olanlarından nefret ediyorum

motorlu araçlardan nefret etme.motorlu araçları doğru düzgün kullanmıyanlardan nefret et. karşı taraf kamyon olmasa herangi bi aile arabası olsa.belkide karşı taraftanda bikaç kayıp olucaktı...
bende ilk başta üzüldüm.ama kendisi kaşınmış birazda...

benim araba kullanırken en çok korktuğum olay birinin gelipte bana çarpması.
Mesaj tarihi:
redogski nerden anladin acaba adamin kasindigini ? belki kamyon hizli geliyodu ? adami ne izlerim ne dinlerim ama yaziktir gunahtir adam 28 yasinda daha komaya girdi hayati tehlikede. sacmalamayin biraz
Mesaj tarihi:
@kitana: arabayı kız arkadaşı kullanmış,biraz hatalı gibi gözüküyor o da,toplu bir gaz modu vardır sanırım doğum günü modunda ama tabi ki bilemiyorum.

acil şifalar dilerim Allah'tan.
Mesaj tarihi:
Beni baya benzetirlerdi kendilerine, bazen sinir olsamda hoşuma gidiyordu. Sabah öğrendim berbat üzüldüm gün boyunca. Gençti, yapacağı çok şey vardı. Acil şifalar diliyorum kendisine
Mesaj tarihi:
Kaza tesbitine göre Akarsu'nun asli kusurlu olduğu ve 2918 sayılı Karayolları Kanunu'nun 84'üncü maddesine göre, kavşaklarda geçiş önceliği kuralını ihlal ettiği belirtildi. Geçiş önceliğinin kamyonda olduğu belirtildi. Kamyon şoförü Çetin'in ise ‘Diğer Kusurlu’ olduğu, aynı yasanın 52/1-a maddesine göre kavşağa yaklaşırken hız azaltma kuralını ihlal ettiği belirtildi.
Mesaj tarihi:
abicim sarhoş olup olmadığını nasıl tespit ettiniz hemen ya

adam ölümle pençeleşiyor ağır komada
seviyesizliğe gerek yok

ayrıca 2007 yılında bahsi geçen kavşak ta hala sinyalizasyon sistemi olmadığına da dikkat etmek lazım.

gencecik insan, inşallah iyileşir
ölenlere de Allah rahmet eylesin.
Mesaj tarihi:
O diilde, ben kornanın nerede oldugunu bilmeyen sürücü yetiiştiren kursları, ve bu kurslardan mezun olabildikleri için kednilerini zeki ve yetkin sürücü sanan salaklardan nefret ediyorum.
Mesaj tarihi:
üzüldüm cok. doktorlar mucize olmasi gerektigini söylüyolar, umarim o mucize olur da iyilesir.

benim de aklima kerim tekin geldi, o da aynen gencecik yasta basarinin dorugunda trafik kazasindan gitmisti..
Mesaj tarihi:
Gencecik insan, insanin yakini olmasa bile oldukca uzuluyor.Allah yardimcisi olsun.

Edit: bu arada dualarimiz seninle yaziyor, yasiyor sanirim hala

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 21:17 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...