tellos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Gencecik çoçuk, görünce üzüldüm bence allah şifa versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ilk dedim reklam yapıyorlardır ama sonra aynı arabada iki kişi daha oldugunu öğrendim bide ölmüşler onlar(allah rahmet eğlesin) dedim gerçektir haberlerde falanda gösterdi yakışıklı adamdı umarım kendine gelir komadan çıkarda yaşama dört elle sarılması dileği ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: Ardeth üye § 30 Haziran 2007, Cumartesi - 13:15 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- motorlu araçlardan ve özellikle büyük olanlarından nefret ediyorum motorlu araçlardan nefret etme.motorlu araçları doğru düzgün kullanmıyanlardan nefret et. karşı taraf kamyon olmasa herangi bi aile arabası olsa.belkide karşı taraftanda bikaç kayıp olucaktı... bende ilk başta üzüldüm.ama kendisi kaşınmış birazda... benim araba kullanırken en çok korktuğum olay birinin gelipte bana çarpması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 motorlu taşıtlardan nefret ediyor adam nesini anlamadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 redogski nerden anladin acaba adamin kasindigini ? belki kamyon hizli geliyodu ? adami ne izlerim ne dinlerim ama yaziktir gunahtir adam 28 yasinda daha komaya girdi hayati tehlikede. sacmalamayin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 @Redogski Arabayı Barış kullanmamış , arkadaşlarından biri kullandığı açıklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 adam ölmek üzere birde suçlanıo ahah ne kdar degşik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 johnny depp'e benzediği için severidm ya inş kötü bişe olmaz :( daha genç zaten ama insanın doum gününde ölmesi de güzel olurdu hani... ama ölmez inş :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Daha 1 hafta önce bodrumda dışarda karşılaşıp selamlaşmıştık.İğrenç bir şey gözünün önünden yürüyüp giden bir adamın ölmek üzere olduğunu öğrenmek.İyileşir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 @kitana: arabayı kız arkadaşı kullanmış,biraz hatalı gibi gözüküyor o da,toplu bir gaz modu vardır sanırım doğum günü modunda ama tabi ki bilemiyorum. acil şifalar dilerim Allah'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ben de sabah okuyunca günüm bok oldu bi anda. çok üzüldüm, inş kurtulur zor da olsa. geleceğini parlak gördüğüm nadir insanlardandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Beni baya benzetirlerdi kendilerine, bazen sinir olsamda hoşuma gidiyordu. Sabah öğrendim berbat üzüldüm gün boyunca. Gençti, yapacağı çok şey vardı. Acil şifalar diliyorum kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Kaza tesbitine göre Akarsu'nun asli kusurlu olduğu ve 2918 sayılı Karayolları Kanunu'nun 84'üncü maddesine göre, kavşaklarda geçiş önceliği kuralını ihlal ettiği belirtildi. Geçiş önceliğinin kamyonda olduğu belirtildi. Kamyon şoförü Çetin'in ise ‘Diğer Kusurlu’ olduğu, aynı yasanın 52/1-a maddesine göre kavşağa yaklaşırken hız azaltma kuralını ihlal ettiği belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 sarhoş bi şekilde kavşağa son hız girerse olucağı budur ölen 2 kıza yazık, yinede iyileşir inşallah kötü olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 abicim sarhoş olup olmadığını nasıl tespit ettiniz hemen ya adam ölümle pençeleşiyor ağır komada seviyesizliğe gerek yok ayrıca 2007 yılında bahsi geçen kavşak ta hala sinyalizasyon sistemi olmadığına da dikkat etmek lazım. gencecik insan, inşallah iyileşir ölenlere de Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yazık valla ölene de çocuğa da, üzüldüm ya. çok dikkatli olmak lazım işte alkollü kullanmamak lazım bir de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 O diilde, ben kornanın nerede oldugunu bilmeyen sürücü yetiiştiren kursları, ve bu kurslardan mezun olabildikleri için kednilerini zeki ve yetkin sürücü sanan salaklardan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 kurt cobain geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 üzüldüm cok. doktorlar mucize olmasi gerektigini söylüyolar, umarim o mucize olur da iyilesir. benim de aklima kerim tekin geldi, o da aynen gencecik yasta basarinin dorugunda trafik kazasindan gitmisti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 valla star da su an dizi si var ve ekranda resminin altinda dikkat etmedim ama unutmayacagiz gibi birsey yaziyordu. olmus sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 henüz erken bence "Dualarımız Seninle" yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 [qoute] kurt cobain geldi aklıma. ne alaka şimdi. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 21:14 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Gencecik insan, insanin yakini olmasa bile oldukca uzuluyor.Allah yardimcisi olsun. Edit: bu arada dualarimiz seninle yaziyor, yasiyor sanirim hala [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 21:17 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 evet dularamızı seninle yazıyor durun bakalım allah tan umut kesilmez bir örnek için : http://www.sondakika.com/haber-bitkisel-hayatta-yasamindan-umit-kesilmisken/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 keşke herkes bu kadar şanslı olabilse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
demise666
Edit: bu arada dualarimiz seninle yaziyor, yasiyor sanirim hala
[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 21:17 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş
patateskabak
bir örnek için :
http://www.sondakika.com/haber-bitkisel-hayatta-yasamindan-umit-kesilmisken/
Sosyal ağlarda paylaş
taz
Sosyal ağlarda paylaş