Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 trafik kazası çök kötü bir şey, allah ailesine sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 "Only the good die young" Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 başımız sağolsun. mekanın cennet olsun akarsu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 rip barış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Basimiz sagolsun... Mekanın cennet olsun Baris Ayrica cidden midesiz,igrenc medyamızıda bir kere daha isbasinda gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 huzur içinde yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Allah ailesine büyük sabır versin, rahmet eylesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 O medya nın allah belasını versin. Saygısızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 dayanamadı kahretsin :'( başımız saolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 çok üzüldüm gerçekten nur içinde yatsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Allah onu yanına çabuk aldı.Sevdigi kuluymus demekki.Cennet olsun mekanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kerim tekin'i hatirlatti bu kayip bana.. tabi bi de 27-28 yaslarinda ölen efsaneleri : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 starı izlemeyin babacım.. duygu sömürüsünün b.kunu çıkardılar ayıp be.. böyle rating yapçaksanız alın bi yerinize sokun tövbe tövbe illa konuşturucaklar adamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 banda aynan kerim tekin vaksı gibi geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Allah rahmet eylesin. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Sürekli dinledigim şarkılar içinde idi Barışın albümü. Dizisinide denk geldikçe izlerdim. Buraya gelmeden one kadıköyde(bir bağış organizasyonunda hayrına verdigi konserde) görmüştüm kendisini ne kadar içten ve hayat dolu görünüyordu.. Şimdi gözümün önüne gelince 2 kat daha fazla üzüntüye boguyor insanı. Ben boyle düşünüyorsam ailesi yakın çevresi ne hissediyordur.. Başı sağolsun sevenlerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Sevenlerine sabir diliyorum, guzel insanlar cabuk gidiyor galiba hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.Yapacak çok şeyi vardı daha yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 çok üzücü bi durum. hayır ve bağış işleri için para almadan konser veren işini iyi yapan bi sanatçıydı. genclgıne yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Simdide adamin dizisini yayinliyolar bukadar sacma sapan yayının üstüne , illa ki kahredicekler insanları sonuna kadar, reytinginiz batsın serefsiz adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 harbi ya itlik bunların yaptığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 organlarını bağışlamışlar mı ? gerçi onlar da durmuştu herhalde ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 allah rahmet eylesin cok uzuldum bu arada ne oyle ataturk aniliyormus gibi sag ust koseye koymuslar resimi daha da uzulelim diye mi anlamadım ki ben... [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 03:29 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 hem ses hem görüntü vardı çocukta.türkiyenin gelecek vaat eden az sayıdaki genç şarkıcılarındandı. başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar