Geronimo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 gözünü toprak doyursun redo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bugün harbi çok az yemek yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 said: Maddog35 bi ara fena ağzıma takılmıştı.. soğuk sandviç mi??? (o_Õ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 said: sıcak kahve içince terlemiyorum ben:) Özendim, valla billa özendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 off olsada yesek yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 @dasaa sence soğuk sandwiç mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 said: İki ince ekmek dilimi arasına tereyağı, peynir, sucuk vb. konularak hazırlanan yiyecek. tereyağı,peynir ve sucuk...hmmmşş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 @Maddog35 olabiliiir.. nereden bileyim senin T-rex ebadında bir DEV olmadığını! belki dişinin arasına takılmıştır soğuk sandviç.. o büyüklükte kürdan da yok zaten! diş fırçası ise daha büyük dert.. hele diş macunu? Hmmm acaba devler ağız ve diş sağlıklarını nasıl koruyorlardı? büyük ihtimal çok kötü ağız kokuları vardı. yok dişlerini fırçalasa da ayrı bir dert.. ağzını çalkalayınca sonra da tükürünce epey bi suyu kirletir o! metdok35 yani 35metre boyunda çılgın atan bi dev! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 @dasaa harbi hayran kaldım hayal gücüne :) O zaman ben seni daha fazla hayal diyarlarına sokmadan kısaca Şişko nurinin sözlerinin agzıma takıldıgını söliyim olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 negzel.. yoksa ağzına sovuk sadövic takılmış olsa sorun çıkartırdı. HELE Bİ DE BOĞAZINA TAKILIRSA!!! allah korusun.. boğulur gidersin vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar