Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Belediye Başkanlığı Aday Olma Şartları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nocom santaj tehdit ve kabadayılık yapanlarda aday olamıyor :D 3 maddeden battın

edit: clymor 18 yasından kucukmusun yoksa 2 ay içinde yörünge dışı mı oldun :D

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:06 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
deniz haftanın şanslı kişisi şekilen kurada sen çıktın, sana kafayı taktım. seninle uğracam :D

ps: canlı bomba gibiyimdir, hem kendimi hem etrafımı yakarım ^.^
Mesaj tarihi:
dediğim gibi siz gidin ben beklerim sizi

aha ayrıca nocom terörist canlı bomba falan diyo halka herşeyi açıklamalısın adaylar terörist olamaz!!

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:14 tarihinde, _ClymoR_ tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
deniz haftanın şanslı kişisi şekilen kurada sen çıktın, sana kafayı taktım. seninle uğracam :D

edit: hemen de bozuldu saka saka :D

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:14 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
ahahah sen bana taksan nolur gel çıkıjaa gel :D futbol bölümünde az vermedim ağzının payını :D ;)

böyle düşünüosan ne mutlu sana ^.^

yoksa çok üzülürdüm :(((
Mesaj tarihi:
çok ayıp

anca berbaer yörünge dışına bjkli kardeşim nocom ;)

bi topicte hatırlasam quotelicem sana saldırıyorlardı da hafif haklı olarak bende yapmayın kusturceksiniz falan demiştim falan öyle bişey

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:19 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
daha karar vermedim ama bonzileri koruma derneği olarak zarek e verebilirim oyumu, bilemem:)

tabii nocom da bonzi olursa oyumu alır:P

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:36 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
shadow benim vaadime bak benimle paticik en doğru işleri yapar sosyal eğelence ortamı tavana vurur

diğerleri dalga geçiyor kendi takımlarını yüceltmek futbol bölümümde etkinlik kurmak için aday oluyorlar tamamen çıkar için

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:40 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ShadowFury aklını çelmişler senin. bonzi falan . gel bi çay ısmarlıyım detayları konuşalım ^.^

yok ya zaten bizim dışımızda 1 kişi var oy kullanacak. onun oyunu alan başkan olacak :D kaptırmam shadowumu kimseye. ya benim olur, yada kara toprağın.

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:37 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...