eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Nickiniz nocomsa aday olamazsınız :D son 2 ay içinde yörünge dışına çıkanlar aday olamazlar 18 yasından küçükler aday olamazlar gerisi sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 lol bende kuralımı koyuyum eagle kural koyamaz yetkisi yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 eee yörünge dışında görüşürüz o zaman denizcim. bunu yaz bi kenara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 siz gidin yörünge dışına ben sizi burda beklerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 nocom santaj tehdit ve kabadayılık yapanlarda aday olamıyor :D 3 maddeden battın edit: clymor 18 yasından kucukmusun yoksa 2 ay içinde yörünge dışı mı oldun :D [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:06 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 eagle 2. maddayi unuttun sen kural koyamıyon:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 deniz haftanın şanslı kişisi şekilen kurada sen çıktın, sana kafayı taktım. seninle uğracam :D ps: canlı bomba gibiyimdir, hem kendimi hem etrafımı yakarım ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 dediğim gibi siz gidin ben beklerim sizi aha ayrıca nocom terörist canlı bomba falan diyo halka herşeyi açıklamalısın adaylar terörist olamaz!! [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:14 tarihinde, _ClymoR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 clymor 18 yasından kucukmusun yoksa 2 ay içinde yörünge dışı mı oldun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 said: deniz haftanın şanslı kişisi şekilen kurada sen çıktın, sana kafayı taktım. seninle uğracam :D edit: hemen de bozuldu saka saka :D [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:14 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 peki biz çıkalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 said: ahahah sen bana taksan nolur gel çıkıjaa gel :D futbol bölümünde az vermedim ağzının payını :D ;) böyle düşünüosan ne mutlu sana ^.^ yoksa çok üzülürdüm :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 nocom senin hakkında düşüncelerimi sana saldırı varken belirtmiştim bilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 hiç hatırlamıom ki ne dediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 çok ayıp anca berbaer yörünge dışına bjkli kardeşim nocom ;) bi topicte hatırlasam quotelicem sana saldırıyorlardı da hafif haklı olarak bende yapmayın kusturceksiniz falan demiştim falan öyle bişey [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:19 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 beni yıpratmaya calısıosunuz, ben cezamı yorunge dısında cektım , aklandım artık. süt kadar temizin. size en güzel yanıt sandıkta verilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 _ClymoR_ nick li kişinin dokunulmazlığı vardır değiştirilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 nocom değişerek gelişmiş hakkını yemeyin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ShadowFuryden 1 oy nocoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 daha karar vermedim ama bonzileri koruma derneği olarak zarek e verebilirim oyumu, bilemem:) tabii nocom da bonzi olursa oyumu alır:P [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:36 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 kapak +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 shadow benim vaadime bak benimle paticik en doğru işleri yapar sosyal eğelence ortamı tavana vurur diğerleri dalga geçiyor kendi takımlarını yüceltmek futbol bölümümde etkinlik kurmak için aday oluyorlar tamamen çıkar için [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:40 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ShadowFury aklını çelmişler senin. bonzi falan . gel bi çay ısmarlıyım detayları konuşalım ^.^ yok ya zaten bizim dışımızda 1 kişi var oy kullanacak. onun oyunu alan başkan olacak :D kaptırmam shadowumu kimseye. ya benim olur, yada kara toprağın. [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:37 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 shadow dinleme onları daha partileri bile yok senle büyük işler yapcaz seni ist milletvekili yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 nickinde rakam olmayanlarda aday olamasın,rakamlara özgürlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar