dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 baba senin seviye zati oralarda.. gerek iq gerek konu olarak.. neyse öptüm janms.. yırtılan kıyafetler ve açılan dekolteler ile iyi şanslar [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 10:30 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: @aquila: baban kumaş toptancısı mı nedir ? said: @dasaaa: seviyeyi sıfırın altına düşürmeyelim. ok.
zarek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 @sly-one: üstü başı yırtılıp fark etmeyen ama uyarınca sapık muamelesi yapan teşhirci zihniyet konu.
khalad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: @zarek: @aquila: baban kumaş toptancısı mı nedir ? çik çik çik çikta çikta çiki çiki çiki çikita muz Bundan sonra seviye düşüyo demen çok ilginç .
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ya o değil de yolda yürürken otobüse pantolon nası takılır o var bi de, yürümeyi bilmiyo mu diyosun benim anneme lan yoksa? çok alındım ama şimdi.
zarek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 @khalad: o kadar da ilginç değil daha önce düşmüştü ancak fırsatım oldu cevap yazmaya.
zarek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 @sly-one: yazıyı gözünle okursan anlarsın ne dendiğini. aslında bu mantık yürütme stiline bakarak nerenle okursan oku anlayamazsın. boşver takıl sen.
khalad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yazmadan önce sende dikkat ediceksin o zaman seviyene ondan sonra yazıcaksın.dikkat etmiyorsan hiç yazmıyacaksın.
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: @sly-one: üstü başı yırtılıp fark etmeyen ama uyarınca sapık muamelesi yapan teşhirci zihniyet konu. konunun başından beri asıl anlatmak istediğin buysa sen hepsinden daha kötüsün ama. şurda 2 sayfamızı boşa harcadın. birinin üstü başı yırtıldıysa ve farketmediyse, uyaran kişiye saol denir kızılmaz. sanane yırtıldıysa diyip ters tepki veriosa bu normal değildir ya da hani durumuna göre anlık utanç ile sana patlamış olabilir kadınların duyguları garip olur. anlayış göstermek lazım. üstünü başını sen yırtmadıysan kızmaması daha normal. ve ben hala sana laf anlatıyorum ya ona şaşıyorum işim gücüm yok şu an evet.
zarek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 @khalad: seviye fizibilitesi uzmanı da sensin galiba.
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 sen de muzman sın. ajdargillerden.
zarek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 @sly-one: eh işine gelmeyince lafı çevirmek de bir yetenek ister.
khalad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 @zarek : şu anda bile yazdıklarını okumadan düşünmeden yazıyorsun herhalde ben sadece gördüğümü söylüyorum.
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: sanane yırtıldıysa diyip ters tepki veriosa bu normal değildir ya da hani durumuna göre anlık utanç ile sana patlamış olabilir kadınların duyguları garip olur. anlayış göstermek lazım. ha evet yani niye bu kadınlara karşı büyük bir nefret besledin ki ben onu anlamadım.
zarek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 şurada elle tutulur, mantıklı, makul sayılabilecek tek yorum geldi o da GERGE'den. bakalım laf sokma çabaları boşa çıkan insanlardan fırsat kalırsa bir iki yorum daha gelebilir.
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Açtığın konu tamamen mantıksız ki mantıklı yorum bekleyesin. Gerge de kendi çabalarıyla aklının alabileceği ve karşı çıkmayacağın bir yorum getirmiş konuya o kadar. Mantıklı tartışma istiyorsan mantıklı konular aç. Hadi ake GG
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Admin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Çoklu laf dalaşına girince seviye zaten 0 ın altında. Gereksiz gördüm kusura bakmayın.
Öne çıkan mesajlar