Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teşhirci olup bakireyim diye böbürlenen zihniyet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baba senin seviye zati oralarda.. gerek iq gerek konu olarak..

neyse öptüm janms.. yırtılan kıyafetler ve açılan dekolteler ile iyi şanslar

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 10:30 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@sly-one: yazıyı gözünle okursan anlarsın ne dendiğini. aslında bu mantık yürütme stiline bakarak nerenle okursan oku anlayamazsın. boşver takıl sen.
Mesaj tarihi:
said:
@sly-one: üstü başı yırtılıp fark etmeyen ama uyarınca sapık muamelesi yapan teşhirci zihniyet konu.

konunun başından beri asıl anlatmak istediğin buysa sen hepsinden daha kötüsün ama. şurda 2 sayfamızı boşa harcadın.
birinin üstü başı yırtıldıysa ve farketmediyse, uyaran kişiye saol denir kızılmaz. sanane yırtıldıysa diyip ters tepki veriosa bu normal değildir ya da hani durumuna göre anlık utanç ile sana patlamış olabilir kadınların duyguları garip olur. anlayış göstermek lazım. üstünü başını sen yırtmadıysan kızmaması daha normal. ve ben hala sana laf anlatıyorum ya ona şaşıyorum işim gücüm yok şu an evet.
Mesaj tarihi:
said:
sanane yırtıldıysa diyip ters tepki veriosa bu normal değildir ya da hani durumuna göre anlık utanç ile sana patlamış olabilir kadınların duyguları garip olur. anlayış göstermek lazım.

ha evet yani niye bu kadınlara karşı büyük bir nefret besledin ki ben onu anlamadım.
Mesaj tarihi:
şurada elle tutulur, mantıklı, makul sayılabilecek tek yorum geldi o da GERGE'den. bakalım laf sokma çabaları boşa çıkan insanlardan fırsat kalırsa bir iki yorum daha gelebilir.
Mesaj tarihi:
Açtığın konu tamamen mantıksız ki mantıklı yorum bekleyesin. Gerge de kendi çabalarıyla aklının alabileceği ve karşı çıkmayacağın bir yorum getirmiş konuya o kadar. Mantıklı tartışma istiyorsan mantıklı konular aç. Hadi ake GG
  • Yeni Oluştur...