Gogoli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Nasil silcez acaba forumlarda aradim bulamadim Delircem yardimci olurmusunuz Lütfen?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 sphere.ini icindedir[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 "book.scp" içinde...[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gogoli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 yaa su Sorunu bir insan Evladi Cewaplasa?herkes Birsey Soyluyor yanlis Anlama moonligt Sana Demiyorum Ama ilgilerniseniz sevinirim Bulamadim bir turlu?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 spherebook.scp [SCROLL SCROLL_MOTD] // normal entry Welcome to Sphere There are many new features in the 53 version. But the .53 versions are still new and may have bugs. Please report found bugs to www.sphereserver.com NOTE: Missing features or features that are not exactly like you know who are not bugs. bu kısımdan burayı diosan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gogoli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 abii yok boyle bir dizi acikca biri yzsin lütfen yaa cok magdurdurumdayim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Eğer öyle bir şey yoksa, sorun senin tarafındandır... Mutlaka olmalı... Bilgisayarında bir arama yaptır derim...[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: TaZmAnYaK, 06 October 2003 22:33 tarihinde demiş ki: spherebook.scp [SCROLL SCROLL_MOTD] // normal entry Welcome to Sphere There are many new features in the 53 version. But the .53 versions are still new and may have bugs. Please report found bugs to www.sphereserver.com NOTE: Missing features or features that are not exactly like you know who are not bugs. bu kısımdan burayı diosan.. TaZmAnYaK senin dediğin yer motd yani updates açılan pencere arkadaş servera girince server versionun yazdığı oyunda kaç kişinin olduğunu belirten yer. bunu bende bilmiyorum nasıl yapıldığını bilen birisi varsa bizimle paylaşabilirmi?[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_TR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Onu ancak Hex Editor ile yapabilirsin. hex editoru calıstırıp sphere'in icini kurcala bulursun sonra ne yazmak istiyorsan yaz oraya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Saolasın aklıma geldi ama üşendim açıkçası :) denedim oluyor saolasın.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: Dalzhim, 07 October 2003 21:40 tarihinde demiş ki: TaZmAnYaK senin dediğin yer motd yani updates açılan pencere arkadaş servera girince server versionun yazdığı oyunda kaç kişinin olduğunu belirten yer. bunu bende bilmiyorum nasıl yapıldığını bilen birisi varsa bizimle paylaşabilirmi?[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim aslında ben de öle anlamıstım ama burda arkadaslar öle yardım edince ben de onu soruo heralde dedim :D hex edit yapamadıysan yardım edim :p cok basit bi olay tabii ki.. ara diosun ascii olarak aratıosun spheresvr.exe de değiştiriosun mesela 0.55i yazcagına 0.99xyz [special edition] :p fln yaz takıl :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar