Vodan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 @Redogski, Şebeke suyu kullanan oto yıkamacılar banlanmış, kuyusu olanlar çalışabiliyormuş diye duydum geçen arabamı yıkattığım adamdan. Lakin bizim sokağın başındaki kapanmış olduğu için mecbur kalıp oraya gittim bende. Sokakta yıkamak yasak mı değil mi bilmiyorum seçime kadar zor yasaklarlar. Millet abdest alamayacak bunu nasıl söylerler seçmenler topa tutar onları. Yinede sokakta yıkamak pek hayırlı değil dayak yiyen duydum :D
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 arkadaslar bu samil in ustasini arayip musteri gibi konusacak kimse var mi? Yoksa ben aricam galiba:D hatta paticik olarak 1 er gun ara ile herkes arasin ve ilgileniorm filan desin adam heralde acaip gaza gelir
Syn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Arka farları yapıştırma gibi durmuş,derinliği yok.Bide aerodinamik yapcam die araba yamuk yumuk olmuş kaş yapayım derken göz çıkarmışlar.Enzoyada benzio sanki =)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 McLaren desen anlıycam da Enzo ne alakadır. Bu arada Koenigsegg çakması bi arka var alette
Syn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Arkası değil ya ön kaporta+enzonun asimetrik şekli
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 o değilde konseptmiş daha araç dasaf
Syn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Arka lambalar çukura benzio abi takılmamış hali dimi arka lambaların =)
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Şamil'i Top Gear 'da Jeremy Clarkson test etsin istiyorum! Şamil Türkiye'nin gururu!
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Selam, "konsölü" kelimesi ile beni bitiren araç. Saygılar.
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Zerre kadar aerodinamik varsa ve hızlandığında yolda durursa bu araç ben de hiç bi halt bilmiyorum ...
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 oyunca araba gibi duruyo o boya ne abi
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bence iğrenç olmuş. Tasarımdan hiç anlamıyoruz abi. Berbat ötesi. Hayatta binmem.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yapılan şey tasarım değil zaten. eski bi coupe arabayı supercar görünümüne sokmuş. komedi olmuş. O öndeki tekerlek yuvalarının üst bölümü mesela... Oralar normal bi supercarda yassı olur, çünkü süspansiyon sistemi direkt tekerleklere bağlı değildir, yatay durur. Bu aracın tamamının alçak olabilmesine katkı sağlar ki, bu da ağırlık merkezinin aşağıda tutulmasına yarar. Ağırlık merkezi de aşağıda olunca potansiyel olarak yol tutuş ve çeviklik artar. Ama Şamil usta naapmış? gitmiş standart aile arabası süspansiyonu gibi bişey takmış, sonra ön çamurluk üstlerini iyice yuvarlamış. saçma sapan bi alet çıkmış ortaya ahah. Bi de motoru nasıl monte edilmiştir acaba bunun merak ediyorum bayaa. Cesareti olup da şu adamı arayan ve aracı gören olsa ne güzel olurdu be :P
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Selam, Bizde mi fiber ustaları öldü yoksa bunlar mı tayyareden usta sıfatını alıyor? Ben medeni cesaretlerinden ve sınır tanımaz "yaratıcılıklarından" ötürü tebrik ediyorum. Saygılar.
Öne çıkan mesajlar