Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şamil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@Redogski, Şebeke suyu kullanan oto yıkamacılar banlanmış, kuyusu olanlar çalışabiliyormuş diye duydum geçen arabamı yıkattığım adamdan. Lakin bizim sokağın başındaki kapanmış olduğu için mecbur kalıp oraya gittim bende.

Sokakta yıkamak yasak mı değil mi bilmiyorum seçime kadar zor yasaklarlar. Millet abdest alamayacak bunu nasıl söylerler seçmenler topa tutar onları. Yinede sokakta yıkamak pek hayırlı değil dayak yiyen duydum :D
Mesaj tarihi:
arkadaslar bu samil in ustasini arayip musteri gibi konusacak kimse var mi? Yoksa ben aricam galiba:D

hatta paticik olarak 1 er gun ara ile herkes arasin ve ilgileniorm filan desin adam heralde acaip gaza gelir
Mesaj tarihi:
Arka farları yapıştırma gibi durmuş,derinliği yok.Bide aerodinamik yapcam die araba yamuk yumuk olmuş kaş yapayım derken göz çıkarmışlar.Enzoyada benzio sanki =)
Mesaj tarihi:
yapılan şey tasarım değil zaten. eski bi coupe arabayı supercar görünümüne sokmuş. komedi olmuş. O öndeki tekerlek yuvalarının üst bölümü mesela... Oralar normal bi supercarda yassı olur, çünkü süspansiyon sistemi direkt tekerleklere bağlı değildir, yatay durur. Bu aracın tamamının alçak olabilmesine katkı sağlar ki, bu da ağırlık merkezinin aşağıda tutulmasına yarar. Ağırlık merkezi de aşağıda olunca potansiyel olarak yol tutuş ve çeviklik artar.

Ama Şamil usta naapmış? gitmiş standart aile arabası süspansiyonu gibi bişey takmış, sonra ön çamurluk üstlerini iyice yuvarlamış. saçma sapan bi alet çıkmış ortaya ahah. Bi de motoru nasıl monte edilmiştir acaba bunun merak ediyorum bayaa.

Cesareti olup da şu adamı arayan ve aracı gören olsa ne güzel olurdu be :P
Mesaj tarihi:
Selam,

Bizde mi fiber ustaları öldü yoksa bunlar mı tayyareden usta sıfatını alıyor?

Ben medeni cesaretlerinden ve sınır tanımaz "yaratıcılıklarından" ötürü tebrik ediyorum.

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...