senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 şu an ben xp pro kullanmaktayım diğer pc de win 98 ikisini bi güzel bağladık fln filan ama 98 in disklerini bi türlü kullanıma açamıyorum özelliklerden payaştır dediğimde kullanıcı yetki vs lerini kullanamazsınız diyor sizce sorun ne olaiblir? malum yabancıyız biz network lan işlerine...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Admin yetkisi lazımdır paylaştırmak için veya power user olman gerekiyor olabilir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 (ara :) network guide bide admin kullanıcı hesabı gerekmekte bencede[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 tamam hallettim win98 de paroları ağ yapıp parolayı boş bırakınca oldu[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar