Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benden nefret eden eski sevgiliden özür dilemeli miyim?

puritania

Öne çıkan mesajlar

selam patiler. bu aslında çok da gerçek bir accpunt sayılmaz, fake diyip geçelim. gerçek kimliğimin (çok gerçek ya ondan=P) ortaya çıkmasını hiç arzu etmiyorum bazı özel nedenlerden dolayı bu account ile yazmaya karar verdim. lütfen kim olduğumu bulmayınız, lütfen mümkünse sadece sorduğum şey konusunda yardımcı olunuz. şimdiden teşekkür ederim anlayışınız için =)

şimdi patiler benim şöyle bir sorunum var. benim eski bir sevgilim var. bu eski sevgilime illet olduğum bir dönem oldu. resmen illet oldum görüşmüyorduk da zaten, sevdiğimden illet olmuştum. pek severdim. neyse. bu kişiyle fazlasıyla uzun bir zamandır iletişim kurmadım, onu artık sevmediğimden. pembe dizi gibi bir hayatım var o yüzden ayrıntıya girmemeyi tercih ediyorum. neyse şimdi bir sevgilim var, kendisini de inanıolmaz seviyorum, ruh eşim olduğunu düşünüyorum evet evet kısa keseceğim.
neyse. ben bu eski sevgilime öss öncesinde başarılar diledim. bu konuda bir mail attım. illet olmak gibi bir amacım yoktu, geçen sene o da bana aynı muameleyi yaptığından böyle bir mail atmayı uygun ve gerekli buldum nedense.. neyse maili attım ve işleri zorlaştırdığıma dair bir cevap aldım. olay büyüdü, kendisi olmadık olumsuz şeyler ima etti ve ben de altta kalmak istemediğimden cevap verdim. büyüdükçe büyüdü. küfürleşmeye gitti. tabii ki küfürleşen bendim. durup dururken beni sinirlendirdi. hatta sinirimi tepeme çıkardı.
hiçbir illet olma mekanizması ve sevgi kırıntısı içermeyen maillerim ona tam aksi gibi göründü. olay oradan çıktı.

çok uzattım biliyorum ama olay şöyle gelişti.

ben hakaret dolu bir mail yazdım ama bu hakaretlerim bildik anlamda küfürlerle değil bilimsel manadaki aşağılamalarla doluydu. bunun devamında da kendisi altta kalmadı bana bir cevap verdi. mailboxında maillerimi görmeye mecbur mu olduğundan dem vurdu. ben de bu konuda mecburiyet olmadığını ona göstermek istedim. mail şifresini her zaman biliyordum ve ilgiyle takip ediyordum hayatındaki gelişmeleri. tabii çok önceden bırakmıştım bu alışkanlığımı, 6 ay önce kadar. ve bunu kullanmak istedim, madem maillerimi görmek istemiyordu, onları saklamasına daha fazla gerek olmayacaktı. öncelikle bu bildiğim şifreyi değiştirip erişimini her yoldan engelledim. sonrasında maillerimi sildim. ama bu bana az geldi ve msnine girip iğrenç iletilerle eylemimi sürdürdüm. bir süre öyle kaldı. sonra biraz sıkıldım. daha sonra da farkettiğime göre gizli sorunun cevabını bulmuş ve mailine kavuşmuştu. bu beni daha çok sinirlendirdi ve yine mailini ele geçirdim. bir yerden sonra gerçekten zıvanadan çıktım. facebookunda anlamsız şeyler yaptım. neyse bir süre daha bu maili alıkoymaya karar verdim. msninden arkadaşlarıyla gayet normal şekilde tekrar hacklediğimi, onu arayıp söylemelerini istedim. sonra bırakmam gerektiğinin farkında vardım ve bıraktım. cep telefonundan kendisine ulaşıp şifresini bildirdim ve bir daha uğraşmayacağımı söyledim. bana cevabı "bravo, boyun uzadı mı?" şeklinde oldu.

uğramayacağıma söz verdiğim için bir şey yapmıyorum zaten artık iyice sıkıldım. bu eylemi yaparken arada bir düşünüp ne yaptığımı sorguladığım oldu. yaşanan güzel şeylerin hepsinin içine etmiş olan ben vicdansız hareketimi inanılmaz eğlenceli bulmuştum. bunu haketti. ancak şimdilerde ben ne kadar iğrençleştim diye düşünüyorum. zaten bu olay da 1 haftalık falan bir olay.

sözünkısası ben bir halt ettim ama bu pislik artık temizlenemez. ve özür dilemek isteği içerisindeyim.
özür dilemek beni inanılmaz büyük boyutlarda psikolojik sorunları olan insan yapar mı?

biliyorum ki uğraşmak zaten gereksizdi. gerçi çok da güzel bir blog yapmıştım kendisine ama korkudan sildim spaceini. neyse o içimde kalan bir ayrıntı oldu.

sanırım pişmanlık hissediyorum. bu durumda özür dilemek bir şeye yarar mı. bir şeye yarar mı derken vicdanımın rahatlaması açısından ve o insanın da benim hakkımda daha az iğrenç şeyler düşünmesine yarar mı demek istedim. bu durumda özür ne yolla ne şekille dilenir? eski sevgilime herhangi bir sevgi (insan, hayvan, doğa sevgisi) beslemiyorum. özür dilemek istememi tamamen vicdani sebepleri var.

işte derdim budur. çok da dert olmamakla beraber yine de derttir. kimliğimin açıklanmasını da şu an ilişkide bulunduğum insanın öğrenmemesi açısından istemiyorum. bu kadar söylememe rağmen bulanlar ve bunu zaten bilenler olacaktır. lütfen gizli tutalım ve sorunuma yardım etmeye çalışalım.

ayrıca ne kadar pislik biri olduğumun zaten farkındayım=)

zaman ayıranlara teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Pislik biri olmanın sebebi kıza yaptıklarından çok bunlara rağmen kendini affettirmek için değil kendini daha iyi hissetmek için özür dilemek istemen ve bununla kalmayıp eylemini forumda onaylattırıp kendini daha da iyi hissetme arayışı içinde olman. Hemen en yakın pencereyi bul ve aşağı atla, eğer o konuda da yardım istiyorsan forumda bir yerlerde tutorialı olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya neden onaylattırmaya çalışayım ki :D aklıma gelmişken, bu çok ciddi bir şe midir mesela yani ne bileyim çok çok çok mu iğrenç az mı iğrenç ne kadar iğrenç bunları da bilmek isterim. insanların gözünde bu eylem ne demek, bunu bilmek de istiyorum. pencere var da atlamayacağım ve evet sadece vicdanımı rahatlatmak amacım. ayrıca da ben bir kızım =)

ya ama çok da olumsuz şeyler yazmayın ne bileyim hayati bir günah falan değil ki bu sadece hınç almak =P yoksa ben mi feci yüzeysel bir insan oldum çıktım.

çok soru soruyorum ve keşke bu konuyu açmasaymışım feci gereksiz geldi şimdi gözüme.
Sosyal ağlarda paylaş

aşkim he mi!!?!
ve işte patimagazinden bir basari daha
muhabirimiz cucenin haberini iletiyorum
yakalandiniz sayin seyirciler=> HABER
flaş flaş
şok şok

bence de git özür dile.

ps: cuce öm kutun dolmus =(

[ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 06:40 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

alırım da sonra yediririm onları. ya telefonuna 'özür dilerim. çok büyük hayvanlık ettim. pişmanım. sana (ebru gündeş'ten) hayatta başarılar diliyorum adlı parçayı armağan ediyorum.' gibi iğrenç bişey yazsam olur mu?

çok iğrenç oldu bu. başka bişey düşüneceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

evet arcane puritania güpgüzel şarkıdır ehu. o şarkı çok komik geliyo da bana ondan hayatta başarılar şeysi. ironik. yada değil belki de yatmalıyımdır.

benim hayatım masal bee. filmini yapacağım severek izleyeceksiniz ehuh.

[ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 07:05 tarihinde, puritania tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...