huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 lan ne pis bir oyunmuş bu ya. Missile launcher aldım, power yetmedi; sattım powerı yeten launcher aldım bu sefer roket kullanmak için skillin yok dedi. Neyse 8 dk sonra roket kullanmasını da öğrenecem ama içkili falan oynanmaz ki bu oyun. hiç bana göre değil.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 hehe kalasik o ya, doru duzgun skill yok yenı acılan karakterler ( şimdi yine var ceşit ceşit hepsi mubarek droenla başlıyo zaten) elini neye atsan bozuyosun komedi oluyo.
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 oyuna 0 dan baslayacaksanız : 1 bulabildiginiz kadar guide okuyun 2 dengeli statları olan char acın 3 kendinize ufak hedefler belirleyin bolelikle oyundan sıkılmazsınız
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bende geliyorum yakında.hadi hayırlısı
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Thraine in de aklını çeldim başlattım denebilir ;) Ben de başladım , hatta bir arkadaşımla başladım. Ama daha birbirimizi bile bulamadık. Eheheh, bir nubi olarak konu açıp bir kaç şey sorayım hmen
Öne çıkan mesajlar