keyn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 beyler ben mesela RUNUO dan bir server actım 3D olarak ben RUNUO da hangi client ile girebilirim?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Arkadas önce ultima online 3D yi yükle daha sonra uo gateway e gir ayarlarında client secmeye yarayan bi menü war. Orada normalde 2d client yazar onu 3D cliente degistir. daha sonra local server kurarak girdiginde 3d Clienti acar.[hline]CyberLord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 anladım tesekurler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 öğrenmiş olduk :P[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar