Quardon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Karakter name : Quardon Server : Dunemaul Guild : Hajnal Restoration specc: http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Quardon Bu karakter yaklaşık ne kadar eder? Satmayı dusunmuyorum ama merak ettim guildden ve serverdan memnunum :)
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Sen bu kafayla gitmeye devam et. ayrıca guildde degil quardon artık.
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Hehe karakter değilde guildi pazarlıyormuş gibi olmuş ilan,alacak olan varsa bile akumanın mesajdan sonra fiyat kırar:) Hayırlı teklif almalar.
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 karakteri satıyorum demedimki okadar oynadım merak ettim ne kadar diye sorayım dedim yazdım zaten satılık degil diye zaten eylul 25 e kadar acık olan karakterimi satıcam :)
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Gecti borun pazari sur esegi nigdeye guildden de oldun. Fiyat arastirmasi dedigin boyle yapilmaz. Senin karakterin dengi bir karakter bulursun ona fiyat sorarsin.
Öne çıkan mesajlar