Quardon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Karakter name : Quardon Server : Dunemaul Guild : Hajnal Restoration specc: http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Quardon Bu karakter yaklaşık ne kadar eder? Satmayı dusunmuyorum ama merak ettim guildden ve serverdan memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Sen bu kafayla gitmeye devam et. ayrıca guildde degil quardon artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Hehe karakter değilde guildi pazarlıyormuş gibi olmuş ilan,alacak olan varsa bile akumanın mesajdan sonra fiyat kırar:) Hayırlı teklif almalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 karakteri satıyorum demedimki okadar oynadım merak ettim ne kadar diye sorayım dedim yazdım zaten satılık degil diye zaten eylul 25 e kadar acık olan karakterimi satıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Gecti borun pazari sur esegi nigdeye guildden de oldun. Fiyat arastirmasi dedigin boyle yapilmaz. Senin karakterin dengi bir karakter bulursun ona fiyat sorarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar