Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalmah

Durotan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

açılmamış konusu, ben açim dedim. finandiyalı bi grup. tam tarzını anlayamadım çünkü liriklerine göz atmadım henüz. böyle bi power / death havası var bolca klavyelisinden.

swamplord diye albümlerini dinleyip tanımıştım. çok güçlü bi albümdü, öyle ki eskilerini araştırma isteği uyandırdı. cob, inflames, stratovarius v.b severlere önermezsem bi yerim şişer. swamplord albümü ile başlayabilirsiniz.

peşin edit: bi de hiçbi yerde adını sanını duymuyodum bi süre öncesine kadar. çok da seviniyodum böyle olduğuna. şimdi istiklal'de tshirtleri bile satılmaya başlanmış. popüler olmadan dinlemeye başladığım için mes'udum.

tipler;

[spo][/spo]

swamplord albüm kapağı ki hastası olmuştum;

[spo][/spo]

Mesaj tarihi:
Swamphell, Hades falan
Ağır fanları olan bir arkadaşım bu abilere mail attıydı kanserim, gidiciyim, giderayak bi sizi göreyim Türkiye'ye gelin pls şeklinde

Umudunu kaybetme, keep on rockin' tadında bir cevap yazmışlardı lol.
Mesaj tarihi:
The Third The Magical
Tordah
Moon of My Nights
Bird of Ill Omen
Kill The Idealist
Black Roija
Heritance of Berija
Hades

Daş şarkıları kendilerinin aslında Kokko kardeşlerinde insan olmadığını düşünmüşümdür hep en sevdiğim gruplardandır kendileri Melodic Death Metal yaparlar

Bunu seven Suidakra sever o da aynı derece melodik ve delirten bir gruptur.

buda official sayfalarıdır.

Buda
Mesaj tarihi:
said:
tipleri cok değişikmiş

ahahahah
ben de zamanında rhapsody'nin tiplerini gördüğümde çok hayal kırıklığına uğramıştım :p

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:44 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eheh erdem, benim özüm melodik death'ti zaten :) 80s dalgasına sonra kapıldım.

bu arada heroes to us diye bi şarkıları vardır ki dinlediğim günden bu yana metal efsaneleri arasında tutarım hep bu şarkıyı. mutlaka dinleyiniz. kesinlikle anlık bi hevesle sokmadım efsaneler arasına.
  • Yeni Oluştur...