Durotan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 açılmamış konusu, ben açim dedim. finandiyalı bi grup. tam tarzını anlayamadım çünkü liriklerine göz atmadım henüz. böyle bi power / death havası var bolca klavyelisinden. swamplord diye albümlerini dinleyip tanımıştım. çok güçlü bi albümdü, öyle ki eskilerini araştırma isteği uyandırdı. cob, inflames, stratovarius v.b severlere önermezsem bi yerim şişer. swamplord albümü ile başlayabilirsiniz.peşin edit: bi de hiçbi yerde adını sanını duymuyodum bi süre öncesine kadar. çok da seviniyodum böyle olduğuna. şimdi istiklal'de tshirtleri bile satılmaya başlanmış. popüler olmadan dinlemeye başladığım için mes'udum. tipler; [spo][/spo] swamplord albüm kapağı ki hastası olmuştum; [spo][/spo]
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Power dedin, beni bitirdin. Isinamadim bi turlu power metale :/
tunca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 direk melodic death metal, powerla alakası yok bence ben de severim
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Bunların "Hades" isimli şarkısı olaya son noktayı koymuştur.Sever,sayar,şiddetle tavsiye ederim.
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 tunca melo death olduguna emin misin? sinirli baglanti 13 gb olmus zaten gume gitmeyelim? :D
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Yedigim melodeath evet. Ve cok cok iyiler. Hades'i cok severim ben de, The Black Waltz albumune komple bayilirim.
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 http://www.metal-archives.com/band.php?id=702 Bodom tarzı bir grup ama bodomdan kat kat daha iyi olduğunu tahmin ediyorum. [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 23:45 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 2 defa gitti... [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 23:45 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 The Black Waltz'i ben de pek sevdim.iyi iş çıkarmışlar allah için..
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Durotan iyice deathci oldun ha :D
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 gitaristi eternal tears of sorrow un süper gitaristi olduğu için iyi bi grup
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Swamphell, Hades falan Ağır fanları olan bir arkadaşım bu abilere mail attıydı kanserim, gidiciyim, giderayak bi sizi göreyim Türkiye'ye gelin pls şeklinde Umudunu kaybetme, keep on rockin' tadında bir cevap yazmışlardı lol.
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 The Third The Magical Tordah Moon of My Nights Bird of Ill Omen Kill The Idealist Black Roija Heritance of Berija Hades Daş şarkıları kendilerinin aslında Kokko kardeşlerinde insan olmadığını düşünmüşümdür hep en sevdiğim gruplardandır kendileri Melodic Death Metal yaparlar Bunu seven Suidakra sever o da aynı derece melodik ve delirten bir gruptur. buda official sayfalarıdır. Buda
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 said: tipleri cok değişikmiş ahahahah ben de zamanında rhapsody'nin tiplerini gördüğümde çok hayal kırıklığına uğramıştım :p [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:44 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 eheh erdem, benim özüm melodik death'ti zaten :) 80s dalgasına sonra kapıldım. bu arada heroes to us diye bi şarkıları vardır ki dinlediğim günden bu yana metal efsaneleri arasında tutarım hep bu şarkıyı. mutlaka dinleyiniz. kesinlikle anlık bi hevesle sokmadım efsaneler arasına.
Öne çıkan mesajlar