Mavi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Düpedüz sallama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 1024 Sınırsız 59 YTL Olsun Herkez Geçer Sanırım [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 21:00 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mavi bozma umutlarımı tam kendimi 71 milyona 4 mbit baglantıyla hayal ediyordum..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 59ytl ye 512 kabloya geçsem şimdi biraz rahatlasam. haber de bomba gibi. gerçi gerçekse adsl i kapatıp kablo aldığıma bin pişman olurum. ya da olmam herhalde kablo da benzeri bir kampanya uygular dimi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 kablo süper şahsen (download açısından) 512 var bende pinglerim adsl gibi ama downloadlarım süper. 62 de sabit gittiği oluyor emule de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Aslında çanakkale degilde kablo internet olan bi yerde oturucam... Her daim her şekilde kablo > adsl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 kabloyla ilgili bildiğim bnirşey vardı bu kablo bi bölgede çok fazla kullanılırsa(yoğun) bölge genelinde yavaşlama oluyor diye.. adsl gibi ayrı ayrı portları olmadığı için gerçi artık kablo kullanan pek kalmadı ama yine de merak ediyor insan biris bunn açıklığa kavuşturabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 fast aynen dedigin gibi oluyor ama kablo kullanan kalmadıgı icin pek sorun olucagını zannetmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 512k kablom var. 62 ile download yapabiliyorum, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 2 Mbit adsl kullanıyorum aylık 139 ytl Kablo nette 2 mbit fiyatına baktım 200 küsur. Eğer 150 falan olsaydı fiyatı düşünmeden kablonete geçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 her indirimden 3 4 ay once bangir bangir bagiran TT bole 2 gunde indirimmi yapcakmis? cok supheli 256lara 99 kurus indirim yaparlar kotalari 3megabayt arttirirlar, cem yilmazla basin toplantisi duzenlerler sonra umarim bu sozleride yedirirler bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 duke nukem oyunun cıkma olasılığı yada galatasaray ın ronaldinho yu alma ihtimali daha yüksek umarım bana bu lafları fena bir şekilde yedirirler (hmm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 said: Ninlempis, 28 Haziran 2007, Perşembe - 18:55 tarihinde demis ki: hayali bile olsada güzel işte. haber merlininkazanından bu arada. edit: nokta koymamışım. [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 18:55 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ] haberi yapan arkadaşın akrabası telekomda çalışıyor. Çok yalan haber olma ihtimali düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Şu an 512 kablo ile 512 adsl arası salak bir fiyat farkı var bari en azından onu çözsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 256 1mbit olcak diye fazla ümitlenmeyin ama Temmuzda yeni Tarifeler olacak orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 1 temmuz değilde, 1 nisan olsaydı daha inandırıcı gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 yalan değil gibi ? haberde yapmışlar http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=18534 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 benim 1024 9gb kotalı net var o da otamatikman aynı paraya sınırsıza geçer herhalde veya daha ucuza gene kotalı kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 baylar bayanlar , fiyatlar inecek gibi gözüküyor süper bir haber ama yurt dışı çıkışları ? düşünmek istemiyorum. trafikte bekler gibi login ekranında sıra bekleyenler .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 FTW Türkiye içi Local Area Network :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ttnet in sitesinde Yaz Firtinasi diye bir kampanya var ama yine yeni aboneler icin, eskilere dedigniz tarzda birsey gorunmuyor. 24 aylik yeni alanlara 45 ytl 1mbit sinirsiz oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 2,5 senedır 256 kullanıp surunuyorum artık bırseylerın degısme vaktı geldı yukseltmelerı ısabet olmus tabıkı yukselteceklerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 hadi lan dediğim nane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 walla ben taşındıgıma denk geldi gittim yaz fırtısınasından 2mb aldım :) yalnız bu dediginiz hurafe. bakın ttnet yeni bir kampanya baslatmıs eski kullanıcıların da yararlanabilecegi. http://www.ttnet.net.tr/indirim.htm 2 yıl kullnacagım diyen eski kullanıcılara da %6 indirim yapıolar. tabi pek bişi farketmio fiyatlarda.. ama en azından üye olun derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 %6 indirim mi ?! OLEY BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar