Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Kaybolmayan mesaj istiyorum. Msn birkaç gündür mesajlarımı kaybediyor. Karşı tarafa bir şekilde bazı mesajlarım gitmiyor veya karşı tarafınkiler gelmiyor. Nedir bu durum?
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Bende de var çok sinir bu durum -.-'
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bende böyle bi sorun yok? ps: mesaj atçak kimsem yok böhüe..
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 gtalk kullanın sizde rahat edin msn küldüründen kurturulun sınırlı cümlelere sınırlı veri aktarımına son verin reklam gibi oldu galima ama öyle
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bende de oluyordu bu hatta patide de çok yakınmıştım kimse sallamamıştı :( internet kablon yüzünden olabilir. Ben internet kablomu değiştirdim düzeldi =)
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 msnde bayadır bu sorun var, hoş hep vardıda son zamanlarda baya arttı ozellikle bazı kişilerle yarısından fazla mesajlarımızın gidip gelmiyo icq dan konuşuyoruz bizde o insanlarla veya gtalk
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Şu an bendede oldu ayar oldum gece gece >:/
Öne çıkan mesajlar