Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Kaybolmayan mesaj istiyorum. Msn birkaç gündür mesajlarımı kaybediyor. Karşı tarafa bir şekilde bazı mesajlarım gitmiyor veya karşı tarafınkiler gelmiyor. Nedir bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Bende de var çok sinir bu durum -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Bende de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bende böyle bi sorun yok? ps: mesaj atçak kimsem yok böhüe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 gtalk kullanın sizde rahat edin msn küldüründen kurturulun sınırlı cümlelere sınırlı veri aktarımına son verin reklam gibi oldu galima ama öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bende de oluyordu bu hatta patide de çok yakınmıştım kimse sallamamıştı :( internet kablon yüzünden olabilir. Ben internet kablomu değiştirdim düzeldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 msnde bayadır bu sorun var, hoş hep vardıda son zamanlarda baya arttı ozellikle bazı kişilerle yarısından fazla mesajlarımızın gidip gelmiyo icq dan konuşuyoruz bizde o insanlarla veya gtalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Şu an bendede oldu ayar oldum gece gece >:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar