Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Medyamızın yeni bombası!!!Ü.Karan'a FB kancası

Awake

Öne çıkan mesajlar

G.Saray'ın geçtiğimiz sezon Turkcell Süper Lig'de 18 gol atarak takımını sırtlayan yıldız golcüsü Ümit Karan'ın F.Bahçe ile anlaştığı iddiaları futbol gündemini sarstı.

Bu gelişmelerin ardından Ümit Karan'ın kafasının dağınık olduğunu düşünen G.Saray teknik direktörü Feldkamp Ümit Karan'ı bugünkü çalışmaya almadı.

Bu olay tv kanallarına da sıçramış durumda.Tam olarak nedir ?ne değildir bilen var mı?Ek olarak güvenilir denilecek haber ajansları da veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ümit Karan gs ın yarısı bence , ligimizin en iyi forveti tartışmasız ahlakını sevmesemde futbolculuguna diyecek birşey yok..
Alırsak yılın transferi olur bence carlos da lincoln de gölgede kalır..
Kalli çalışmaya almamış kafası karışık oldugu için , ama genede çok zor bir transfer bonservisi gs ın elinde..
Sosyal ağlarda paylaş

Ümit Karan bugun Galatasaray'la idmana cıkmamış daha dogrusu Feldkamp kafası karışık furbolcu istemiyorum diyip almamiş idmana. Yani bu haber gerçek .Ümit'te gidip gitmemekte kararsızmış . Cidden Fenerbahçeye gitmeyi düşünüyorsa yolu açık olsun bizede adam gibi para kazandırsın .Daha bu adamdan hayır gelmez.

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 15:40 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Adnan Sezgin: "Ümit'in menajerini uyarıyorum, FIFA talimatlarına göre sözleşmesi olan oyuncu için başka bir kulüple görüşemez."
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, adı Fenerbahçe ile ilgili transfer spekülasyonuna karışan Ümit Karan ile konuştuğunu belirterek, "Kendisinin bize resmi beyanatı olmadı. Ümit'in menajerini uyarıyorum, FIFA talimatlarına göre sözleşmesi olan oyuncu için başka bir kulüple görüşemez. FIFA'da buna (Ayartmacı kulüp) denir" dedi.

Adnan Sezgin sormazlar mı ozaman sizin Kayseri'ye yaptığınız neydi?FIFA talimatlarını bu kadar iyi bildiğinize göre kendinizi de eleştirin bir zahmet.

Cidden anlamıyorum bu 3 büyüklerin yönetim tutumlarını.Çıkın 3ünüz oynayın ligi!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Benim yazımdan sonra Kayseri yönetimide tepkisini göstermiş.Şampiyon Kayseri!!! :)

Hurma, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Fenerbahçe ile ilgili transfer spekülasyonuna karışan Ümit Karan hakkında yaptığı açıklamayla ilgili yaptığı değerlendirmede, şunları söyledi:
"Kayserispor ile sözleşmesi süren Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz ile ilgili olarak, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin (Satmıyoruz) açıklamalarına rağmen sürdürdükleri ısrarlı tutumu defalarca kınadık. Bu girişimler, geçen sezondan beri Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz üzerinde olumsuz etki yaptığını herkes biliyor. Bugünlerde herkes futbol eğitiğinden bahsediyor. Futbol etiğini herkes herzaman kullanmamalı. Bu konuda demeç verenler, futbol etiğinden bahsedenler, önce kendi davranışlarını gözden geçirsinler."
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray ve Kayseri arasındaki fark...

1) Galatasaray resmi olarak kayseriye başvurada bulunuyor. Futbolcu bu başvurunun değerklendirilmesini istiyor

2)Fenerbahçe Galatasarayla hiç görüşmeden futbolcu ile görüşüp aklını karıştırıyor.

Bu iki olay kanunsal olarakda farklıdır.

Ama Ümit giderse gram üzülmem. Tez zamanda gitsin bakırköyde barlarda gezmekden oynaması gerekenin çeyreğini oynamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Gürcan Bilgiç'e göre "Transfer tamam"

Gürcan Bilgiç ; Ümit'in çok önemli bir futbolcu olduğuna dikkat çekerek, "Ümit, türkiye'de vücudunu kullanan ender santrforlardan bir tanesidir. Teknik tabirle 'Nokta santrfor' olarak kabul edilebilir. Ben Ümit'in F.Bahçe'ye gelmek istediğini düşünüyorum. Gelmek istemezse yönetime başvurup bonservisinin belirlenmesini istemezdi. Ben bu transferle F.Bahçe'nin iyi bir seçim yaptığını düşünüyorum" dedi.

İki ezeli rakibin yıllar sonra bir oyuncunun transferi için masaya oturacağını ifade eden Gürcan Bilgiç, F.Bahçe ile Ümit Karan'ın anlaştığını da iddia ederek, transferle ilgili olarak son pürüzlerin giderilmeye çalışıldığını sözlerine ekledi.
Sosyal ağlarda paylaş

nocomun ümit alınırsa yapacağı yorumlar:
1.ümit zaten bişeye yaramıyordu,kurtardı bizi fener
2.galatasarayın oyun yapısına uygun degıldı
3.zaten baştan beri fenerli oldugundan şüpheleniyordum
4.gassaray ümitin parasıyla manyak birini alıcak,atıyorum,bousasa(guney afrika cumhuriyeti 3.lig gol kralı)
Eger alınmaz ise;
1.ümit aslansıdır kaplansıdır,gitmez,gercek galatasaraylı
2.fenerbahce gassarayı besıktasla karıstırdı
3.aziz yıldırımın gücü yetmedi
4.yörünge dışı olmayı özledim
5.Koçum kalli:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...