Awake Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 G.Saray ile Ocak'ta üç yıllık sözleşme tazeleyen Ümit, yönetime F.Bahçe'den cazip bir teklif aldığını, gitmek istediğini iletti. Ezeli rakipler, şimdi bonservis için karşı karşıya.. Sen çok yaşa Sabah.com.tr!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 aahahahahah çok iyiya edit: olsa bomba olur o ayrı [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 04:27 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 olsada güzel olmaz.malum adriano kezman.3 forvet oynayamayız sdfsdfafasdfddsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 G.Saray'ın geçtiğimiz sezon Turkcell Süper Lig'de 18 gol atarak takımını sırtlayan yıldız golcüsü Ümit Karan'ın F.Bahçe ile anlaştığı iddiaları futbol gündemini sarstı. Bu gelişmelerin ardından Ümit Karan'ın kafasının dağınık olduğunu düşünen G.Saray teknik direktörü Feldkamp Ümit Karan'ı bugünkü çalışmaya almadı. Bu olay tv kanallarına da sıçramış durumda.Tam olarak nedir ?ne değildir bilen var mı?Ek olarak güvenilir denilecek haber ajansları da veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ligtv de bunu konuşuolar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Ümit Karan gs ın yarısı bence , ligimizin en iyi forveti tartışmasız ahlakını sevmesemde futbolculuguna diyecek birşey yok.. Alırsak yılın transferi olur bence carlos da lincoln de gölgede kalır.. Kalli çalışmaya almamış kafası karışık oldugu için , ama genede çok zor bir transfer bonservisi gs ın elinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Ümit Karan bugun Galatasaray'la idmana cıkmamış daha dogrusu Feldkamp kafası karışık furbolcu istemiyorum diyip almamiş idmana. Yani bu haber gerçek .Ümit'te gidip gitmemekte kararsızmış . Cidden Fenerbahçeye gitmeyi düşünüyorsa yolu açık olsun bizede adam gibi para kazandırsın .Daha bu adamdan hayır gelmez. [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 15:40 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ocakta imzaladıkları söleşme geçersiz gibi bişeyler okudum ama bilmiyorum bonservisi elinde olmayabilir umarım alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Fenerbahçe.org da yalanlamadı , bugün tam 7 oyuncu yalanlandı ama Ümit ile ilgili tek bir haber yok.. Parası neyse verelim alalım şu adamı ,carlos dan büyük transfer olur valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 karan türkiye için ideal bir forvettir. aldımı atar. ayrıca reklam yıldızıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ümit giderse.bu sene yapılmış bütün transferler üzülürüm [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:15 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Adnan Sezgin: "Ümit'in menajerini uyarıyorum, FIFA talimatlarına göre sözleşmesi olan oyuncu için başka bir kulüple görüşemez." Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, adı Fenerbahçe ile ilgili transfer spekülasyonuna karışan Ümit Karan ile konuştuğunu belirterek, "Kendisinin bize resmi beyanatı olmadı. Ümit'in menajerini uyarıyorum, FIFA talimatlarına göre sözleşmesi olan oyuncu için başka bir kulüple görüşemez. FIFA'da buna (Ayartmacı kulüp) denir" dedi. Adnan Sezgin sormazlar mı ozaman sizin Kayseri'ye yaptığınız neydi?FIFA talimatlarını bu kadar iyi bildiğinize göre kendinizi de eleştirin bir zahmet. Cidden anlamıyorum bu 3 büyüklerin yönetim tutumlarını.Çıkın 3ünüz oynayın ligi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 (Ayartmacı kulüp) mü. ne güzel bi laf o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 yalan değil bu haber ve şuanki durumlara göre ümit gidici eğer giderse 2.tümer vakası olur favori oyuncularımdandı ama yazıklar olsun eğer giderse ... görücez bakalım. Bu arada helal olsun kalli ye almamış antremana en doğrusunu yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 gitmicek.olur da giderse ayıp eder.hasan şaş gitsin fenere illa biri gidicekse:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Benim yazımdan sonra Kayseri yönetimide tepkisini göstermiş.Şampiyon Kayseri!!! :) Hurma, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Fenerbahçe ile ilgili transfer spekülasyonuna karışan Ümit Karan hakkında yaptığı açıklamayla ilgili yaptığı değerlendirmede, şunları söyledi: "Kayserispor ile sözleşmesi süren Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz ile ilgili olarak, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin (Satmıyoruz) açıklamalarına rağmen sürdürdükleri ısrarlı tutumu defalarca kınadık. Bu girişimler, geçen sezondan beri Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz üzerinde olumsuz etki yaptığını herkes biliyor. Bugünlerde herkes futbol eğitiğinden bahsediyor. Futbol etiğini herkes herzaman kullanmamalı. Bu konuda demeç verenler, futbol etiğinden bahsedenler, önce kendi davranışlarını gözden geçirsinler." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ümit karanla anlaşmışız 3mly euro bonservis önericekmişiz kabul edeilirse tamamdır kaynak ntv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Galatasaray ve Kayseri arasındaki fark... 1) Galatasaray resmi olarak kayseriye başvurada bulunuyor. Futbolcu bu başvurunun değerklendirilmesini istiyor 2)Fenerbahçe Galatasarayla hiç görüşmeden futbolcu ile görüşüp aklını karıştırıyor. Bu iki olay kanunsal olarakda farklıdır. Ama Ümit giderse gram üzülmem. Tez zamanda gitsin bakırköyde barlarda gezmekden oynaması gerekenin çeyreğini oynamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Kayserinin olayı da aynı hocam daha önce açıkladılar.Neyse ben 3 büyüklerin! bu tarz konularda ki tutumunu sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 gitsin oldum olasi sewmem umiti zaten kismete super gol atar yada sac bas yoldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Bence bu kayserispor başkanın işi bizim futbolcularımızı ayartmasınlar intikamımız acı olur demişti Fener&Kayseri ittifağı var bu işte :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Gürcan Bilgiç'e göre "Transfer tamam" Gürcan Bilgiç ; Ümit'in çok önemli bir futbolcu olduğuna dikkat çekerek, "Ümit, türkiye'de vücudunu kullanan ender santrforlardan bir tanesidir. Teknik tabirle 'Nokta santrfor' olarak kabul edilebilir. Ben Ümit'in F.Bahçe'ye gelmek istediğini düşünüyorum. Gelmek istemezse yönetime başvurup bonservisinin belirlenmesini istemezdi. Ben bu transferle F.Bahçe'nin iyi bir seçim yaptığını düşünüyorum" dedi. İki ezeli rakibin yıllar sonra bir oyuncunun transferi için masaya oturacağını ifade eden Gürcan Bilgiç, F.Bahçe ile Ümit Karan'ın anlaştığını da iddia ederek, transferle ilgili olarak son pürüzlerin giderilmeye çalışıldığını sözlerine ekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 hmm bir düşünelim kezman+karan şık olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 nocomun ümit alınırsa yapacağı yorumlar: 1.ümit zaten bişeye yaramıyordu,kurtardı bizi fener 2.galatasarayın oyun yapısına uygun degıldı 3.zaten baştan beri fenerli oldugundan şüpheleniyordum 4.gassaray ümitin parasıyla manyak birini alıcak,atıyorum,bousasa(guney afrika cumhuriyeti 3.lig gol kralı) Eger alınmaz ise; 1.ümit aslansıdır kaplansıdır,gitmez,gercek galatasaraylı 2.fenerbahce gassarayı besıktasla karıstırdı 3.aziz yıldırımın gücü yetmedi 4.yörünge dışı olmayı özledim 5.Koçum kalli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 yarın bi açıklığa kavuşur heralde durum çıkısın bi açıklama yapsın karan gitmek istiyosada yolu açık olsun çok iyi golcüdür ama napalım giderse o da parayı seçenler kervanına katılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar