paspatur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 PC 'yi (kasa) küçük odamda çok yer kapladığı için, hemen çalışma masamın yanında bulunan gardroba sokuşturdum. Gayet yer açıldı. Yannız teknik olarak bu bir sıkıntı yaratır mı diye de düşünmeden edemedim. Aşırı ısınma, patlama, infilak veya gardrobumdaki gömleklerin kokuşması vb. şeyler olur mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Aşırı ısınma kitlenmelere neden olabilir çok aşırı ısınma ise yakar anam canım içindekileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ısısını kontrol et 1 gün boyunca, anakartın cpu'nun ve ekran kartının. 60-65 üzerine çıkmıyorsa sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 dolaba fan tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 toz olur kıyafetlerin bi de silikon ve plastik kokmaya başlar bi süre sora... hey allaam ne acaipsiniz ya biri kasaya fan sokar biri kasayı dolaba sokar :P buzdolabına koyan çıkmadı daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Buz dolabına da ben koyacam walla çok ısınıyo düşünüyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Dolabin arkasina buyukce bir delik ac (Kasanin yanlarinin kapali oldugunu varsayiyorum) Disardaki isi elbette onemli fakat fanlarin asil gorevi havayi disari puskurtmek yani fanlarin oralarda bir aciklik olsun ki hava akimi disari gidebilsin Uzun vadede ne gibi sorunlar ortaya cikar bilemem ama kisa vadeli dusunuyorsan speedfan adli programi indirip kasanin icindeki isinin loglarini tut bakalim nasi bisi ortaya cikacak eskiye kiyasla [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 22:33 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar