zgrw Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 scripti yazdım diyelim fakat itemi tek kullanımlık yapıcam bu yüzden kullanıldıktan sonra kendini silmesini istiyorum ve remove komutu ekliyorum ancak olmuyor bunu nasil eklemem gerekir bana örnek verebilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 [itemdef asdasd] sscriptler asdasd asdas das dasd scr.remove scr emote (nasil oldugunu unuttum bi anlık sanırım bu unutkanlık) uza hade yeter sana 1 kere kullanmak [hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu [Bu mesaj Erutan tarafından 06 October 2003 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 [ITEMDEF i_deed_shrink] DEFNAME=i_deed_shrink ID=0e34 NAME=Animal Shrink Deed VALUE=50 ON=@CREATE COLOR=0542 ATTR=attr_newbie ON=@DCLICK TARGET Kucultmek istediginiz hayvani secin. ON=@TARGON_CHAR IF (==c_man) | (==c_woman) SRC.SYSMESSAGE Player Veya Npc Küçültemezsiniz. RETURN 1 ELSEIF ( ) SRC.TARG.SHRINK SRC.SYSMESSAGE Hayvani kucultdunuz. REMOVE RETURN 1 ELSE SRC.SYSMESSAGE Bu hayvan senin degil! RETURN 1 ENDIF Bu shrink deedde yapılmış buradan çıkartabilirsin.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 yardımınız için sağolun [Bu mesaj zgrw tarafından 06 October 2003 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 on=@dclick act.remove Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 olmaz ole taz :) timer eklemesi lazım yani on@Equip tag eklencek sanırım scr.remove return 1 boyle olması lazım[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: Erutan, 06 October 2003 19:04 tarihinde demiş ki: olmaz ole taz :) timer eklemesi lazım yani on@Equip tag eklencek sanırım scr.remove return 1 boyle olması lazım[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Alakası yok.Taz'ın söylediği doğru.Yalnız bu da olabilir; ON=@DCLICK remove (Yalnızca başında act yok. :D)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar