Peradur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 bugun başka bir DL kitabını okuyup rafa koyarken "Yaz Alevi Ejderhaları" adlı kitabı gördüm ve o kitabın senaryosunu şöyle bir aklımdan gecireyim dedim ama o da ne?!!! Tanis'in nasıl öldügünü hatırlamıyorum :( hafızamı tazelememe yardım edecek birisi var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 high clerists towerdaki battle ın ortasında steel la konuşurken arkadan gelen bi knight of takhisis tarafından öldürülüyor, olayın ünü de steel a kalıyordu yanlış hatırlamıyorsam[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 yok barbarlardan bırı olduruyordu ben oyle hatırlıyorum[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 dralnunun dediği doğru kaledeki savaşta stellin hayatını kurtarıyor fakat arkadan tanisi başka bir tahkisis şövalyesi öldüğrüyor adamlarn anlatımı çok trajikti bu arada bence stellin tanıyamamsı ayrı bir türk filmiydi orada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Takhisis şövalyesi değil bir barbar öldürüyordu tanis'i sırtında zırhının kırılıp açıldığı bir yerden bıçaklayarak. Unutamak lazım ki o dönemlerde takhisis şövalyeleri onura inanılmaz önem gösteriyorlardı...[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 barbar öldürüo barbarı da steel öldürüo sora yanlış hatırlamıosam eh.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Arkadan bir kılıç darbesiyle, barbar(brute) tarafından öldürülüyor. Steel ile konuşurken oluyor bu. Öldürme zaferinin steel e kaldığını sanmıyorum, çünkü steel, tanis düşerken ona kılıç vuranın kendisi olmadığını söylüyordu. Böyle bir ünü kabul etmezdi steel. Ve tabii ki bir knight, kimseye arkadan saldırmaz...[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 aha olay tam olarak böyle gelişiyor *elindeki dranons of summerflame i okşar* ----aradaki oh i know kısmını ben ekledim---- "Once again I owe you my life, Half-Elven"Steel said bitterly when he was on his feet. "Don't thank me" tanis returned grimly "I made a promise to-- The half-elf's eyes opened wide is face contorted with pain.He lurched forward with a pain filled cry. One of the brutes standing behinf Half-Elf jerked free a blood covered sword. Tanis staggered, his knees gawe away. Steel caught the half-elf, lowered him gently to the floor.Cradling tanis in his arms, Steel could feel warm blood wash over his hands. "Half-Elven" Steel said urgently "I wasn't the one who struck you. I swear it!" Tanis looked up grimaced " I....know" he whispered with a wry smile."You are a...........Brightblade" He stiffened,gasped, drew in a ragged breath.Blood trickled from his mouth.Hsi gaze slid past Steel, attempted to focus on something behind the dark knight. Tanis smiled "Sturm, i kept my promise" Sighing softly, as if gratefull to chance to rest.Yanis closed his eyes and died (Oh i know oh i know he is watching over me) "Half-Elven" steel cried through he knew he would hear no answer."Tanis..." Steel was aware, suddenly of a solamnic knightstanding over him.The knight stared down at the body at his feetwith an expression of intense grief, anguish and sorrow. The Solamnic Knight wore no helm,carried no weapon.His armor was antique in design.He said nothing , made no threating move.He shifted his gaze, regarded Steelwith an intenseexpression that was both sorrowfull and filled with pride. Steel knew then who stood over him.No dream, no visionOr if so,his imaginaiton gave the dream form and body. "Father" Steel whispered. Sturm Brightblade said no wor.Bending down he picked up the body of Tanis-half elven, lifted it in his arms, and turning, walked slowly with measured treat from the courtyard.[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ahh sturm bea kimde var bu karizma :P saol akut bu arada nihai cozum icin yane[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar