RazorJimmy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paticik'te brit mezarda Katralar tarafindan telef edilmelerim aklima geldi bir an. Muthis zevkli gunlerdi. O gunlere geri mi donuluyor yoxa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 hayırsız başladınmı sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazorJimmy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Baslamadim da, patiuo'nun acildigini gorunce icim bi hos olmadi degil :> ps. Asil hayirsiz sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 offf katralar abi. hayranım onlara. Benim kahramanım onlar. Keşke gelseler o günleri görsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Mümkünse editlinin editliden haberinin olmadığı derece boku çıkmış editin olduğu günlere dönmeyelim, plix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 kim kimi telef ediyo lan dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 cagir gencoyu, gelsin keselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 aquila ona kronos seni bu serverda istemiyoruz diyince gitti 3 ay urastik katralarin editlerini temizicez diye elimi attigim yerden katra evi cikiyodu ici full runic dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 aga edit plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 duydum ki, nedanko sabah akşam log okuyormuş. kendisine bir şişe chivas regal gönderdim... oturup tartışalım konuyu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 o zaman indir uoyu, kronosu da kap gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar