pediculus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 dream theater-pull me under,the dance of eternity,home,space-dye vest,learning to live,wait for sleep. bunlar dtnin klasikleridir kanımca.
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 deep purple- smoke on the water
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 konuyu açan kişi metal şarkılar istemiş ama genelde hep rock yazılmış. böylede gıcığımdır.
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 [spo]çakma metal hariç her türde yazabilirsiniz.[/spo] denmiş, böylede dikkatli olmak lazım bazen şevket.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 şevket ? tanımıyorum ve seni özenli okumaya davet ediyorum. bak ne yazıyor... bu bir [spo]ama sevdiklerini yazın demiyorum, popüler olanları yazarsanız o iyi olur diyorum.[/spo] 2. si ise senin söylediğine gantır bi atakh [spo]"çakma metal hariç her türde yazabilirsiniz." demiş arkadaşımız. yani metal olsun ama çakma metal olmasın demiş. kapiş ? rock felan istese yazardı bence. çakma metal hariç demiş çakma metal dışında dememiş. ben böyle anlıyorum MURTAZA[/spo]
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 her türde yazabilirsiniz lafından ne anlıyosun sen hala saçmasapan konuşuyosun şevket. , Tamam kızma, herkes yanlış anlamış ozmn. Sen devam et.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 kızdığım yok murtaza yanlız bir atasözü derki. Cahil kişiler iyi niyetli görünseler de onlarla anlaşmak güçtür
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bide Canı acıyan eşek,atı geçer. derler şevketcim.
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bahsettigi orneklerde metallica ve led zeppelin de var dikkatinizi çekerim. burada onemli olan arkadaşın bahsettigi barın atmosferini kavramak.
Öne çıkan mesajlar