aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 60ın altı iyidir ama 70e kadar hiçbişey olmaz işemcilere, bu sıcak günlerde göz yumulabilir bi sıcaklık 70. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 senın kasa benım evden soğuk, ac kasayı abı klima niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 şimdi benim sıcaklık durumu falan hangisi oluyo? iyi mi kötü mü? naabıyım? naabmayım? help plx [spo] [/spo] edik: beceremedim ilk seferde resim eklemeyi xD + spo [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 21:53 tarihinde, FromTheHell tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 128 olan tehlikeli büyük ihtimalle ekran kartıdır. bu görüntüyü herhangi bir oyunu oynadıktan hemen sonra filan mı çektin yoksa masaüstünde bi süre bekledikten sonra mı? eğer oyundan sonra değilse durum çok tehlikekli. aslında her türlü sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 oyun falan oynamadım:S 2 msn + pati açık pc de son 1 saat içinde de durum aynıydı o ss i almadan. şimdi wow dan çıktım, o 128C olan yer hala aynı, bir değişiklik yok. ben bi tozları arındırıp yan kapaa takıyım pcye malum dışarısı bayaa sıcak + kapakta fan vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 o 128 fake bende de -3 yazıyo orda sensörler bozuk oluyo veya speedfan saçmalıyo diyebiliriz bu cpu fanının hızını nereden nasıl ayarlayacağımı bulamadım ben. yardımcı olabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ehehe 100 derece olunca artık bi çay demleriz üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar