Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hyundai Coupe 2.0 FX

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence standart hali son derece güzel, biraz motora ve frenlere el atılır illa modifiye isteniyorsa, mugen tamponları da fena değil ama standart haliyle iç iyileştirmeler yeter de artar. bu kaputlu kanatlı olan pavyoncu arabası gibi durmuş.

Ayrıca aracı indirmenizi tavsiye etmem, zaten yolların durumu belli, standart ayar çok dengeli bence. 3 cm inse tümseklerde mahvolur.
Mesaj tarihi:
said:
Mr_Hand
üye § 27 Haziran 2007, Çarşamba - 12:04 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

hangi parçaları takmıştır peki buna piyasası nedir sence? :D

komple body kit 2500 ytl civarı olsa
jantlar 1500ytl olsa
karbonfiber kaput 1000ytl civarı olsa
koltuklar 1500ytl olsa
spoiler 800ytl fln olsa
fren sistemi 2500ytl olsa
fren sistemine girmişse motoroda girmiştir diye düşündüm ordanda bi 3000ytl fln ver.
toplam 13000ytl gibi bişey aşağı yukarı...
yalnız ön tamponun önündeki dalga nedir onu anlamadım :D
Mesaj tarihi:
12.000 liraya o arabanin anca gazini alirsin =)

motora girmek dedigin yukari umraniye sanayiinde olmuyor genelde. Orjinal racing modifiyeleri spoiler takmaya pek benzemez..
Mesaj tarihi:
Kesinlikle, çok kilometre yapmış araçlardan korkmanın mantığını anlayamadım. Her km yapmış araç sorunlu olsaydı, 100binden sonra çöpe atalım arabaları ozaman. Geçen gün taksiye bindim, araç Fiat Albea idi. Araç tertemiz, hem dışarıdan hem içeriden. Abi dedim hayırlı olsun yeni araç herhalde. Adam sırıttı, km sayacını göstererek baksana şuraya dedi. Gözlerime inanamadım, 180bini devirmiş araba, içerisine sanki ilk defa ben biniyormuşum gibiydi. Gidişi de gayet tatlıydı ki, araç taksi yani. Binen müşteri sigara içer, birşeyler yer - içer. Taksi şöförüdür, bulduğu yere girer dersiniz, acımaz arabaya fln. Çok farklıydı yani, tamamen kullanıcı ile ilgili o çok kilometre olayı.

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 12:19 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Greeny, 1 tane taksi denk gelmiş heralde sana. Birde 180 bini devirmiş araba tabiki çöpe gitmiyor fakat motorunun ne gibi bir sorun çıkardığını falan da bilemezsin içine binerek. Şahinlerde milyon km yapmıştır ama eniştemin taksisi var bilirim yok sekman atılır yok motor yenilenir.

Şahsen ben 30 bini geçmiş arabayı 2. elde almayı kesinlikle tercih etmem. Hadi araç Mercedes, BMW, Audi falansa 50 60 bin olabilir. Güven meselesi bu.
Mesaj tarihi:
tabiki kullanıcıya bakar da burda sozu gecen arablar genelde gunluk kullanım sedanları olmadıgı icin alanlar da nazik nazik 320 kadranda 120 den yukarı cıkmadan kullanmayacakları icin, burda bahsi gecen arabaların 50k üstü bile haşlanmış çıkabilir, tabiki gene kullanıcıda bitiyo ama dediginiz gibi kullanıcılar bulmak kolay degil, o yuzden 150k kmde çok temiz araba bulma sansı %5 ken ben hic riske atılmadan 50k araba alıyorum
Mesaj tarihi:
said:
Esh
üye § 28 Haziran 2007, Perşembe - 11:14 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

12.000 liraya o arabanin anca gazini alirsin =)

motora girmek dedigin yukari umraniye sanayiinde olmuyor genelde. Orjinal racing modifiyeleri spoiler takmaya pek benzemez..

ben zaten aşağı yukarı bişey söyledim kesin demedim.ne biliyoruz belki sadece intercoolerı değiştirdi :P.önde güzel görünsün diye :D.
belkide bride koltuklar çakma :D.belkide senin dediğin ümraniyede yaptırdı....
gerçi bizim burda ünraniye yok 2.sanayi var
  • Yeni Oluştur...