Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 hangi parçaları takmıştır peki buna piyasası nedir sence? :D
Mino Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Bence standart hali son derece güzel, biraz motora ve frenlere el atılır illa modifiye isteniyorsa, mugen tamponları da fena değil ama standart haliyle iç iyileştirmeler yeter de artar. bu kaputlu kanatlı olan pavyoncu arabası gibi durmuş. Ayrıca aracı indirmenizi tavsiye etmem, zaten yolların durumu belli, standart ayar çok dengeli bence. 3 cm inse tümseklerde mahvolur.
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: Mr_Hand üye § 27 Haziran 2007, Çarşamba - 12:04 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- hangi parçaları takmıştır peki buna piyasası nedir sence? :D komple body kit 2500 ytl civarı olsa jantlar 1500ytl olsa karbonfiber kaput 1000ytl civarı olsa koltuklar 1500ytl olsa spoiler 800ytl fln olsa fren sistemi 2500ytl olsa fren sistemine girmişse motoroda girmiştir diye düşündüm ordanda bi 3000ytl fln ver. toplam 13000ytl gibi bişey aşağı yukarı... yalnız ön tamponun önündeki dalga nedir onu anlamadım :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 motora güya sağlam bi turbo veya kompresör koymuş onun soğutucusu falan var radyatörle beraber güya da... bi tane zımbırtı var onu ben de çözemedim siyah böle :P
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bende zaten o silindir küçük zımbırtıyı çözemedim.ne acaba
onurf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Kamera o, onu taktıktan sonra e-5 te yanlıyosunuz sora tokyo drift polifonik melodi eşliğinde youtube a koyuyorsunuz videonuzu
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Buna plaka nasıl takıcaz -.-
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 naapacan plakayı :) tampon takmayı unutmuşlar öne önce onu halletmeli :P
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 belkide değişik sesler çıkaran kornadır:P
Rottweiler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Godfather ın melodisini çalan dolmu gördüm bugun adam kornaya basınca o calıyor..
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 12.000 liraya o arabanin anca gazini alirsin =) motora girmek dedigin yukari umraniye sanayiinde olmuyor genelde. Orjinal racing modifiyeleri spoiler takmaya pek benzemez..
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ya $öyle ki, Bride dan koltuk ithal etmen sana 500$ daha pahaliya mal olacak, ayrica tanesinin 1000 $ oldugunu da hesaba katarsan.. eder 3000$ ...
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Kesinlikle, çok kilometre yapmış araçlardan korkmanın mantığını anlayamadım. Her km yapmış araç sorunlu olsaydı, 100binden sonra çöpe atalım arabaları ozaman. Geçen gün taksiye bindim, araç Fiat Albea idi. Araç tertemiz, hem dışarıdan hem içeriden. Abi dedim hayırlı olsun yeni araç herhalde. Adam sırıttı, km sayacını göstererek baksana şuraya dedi. Gözlerime inanamadım, 180bini devirmiş araba, içerisine sanki ilk defa ben biniyormuşum gibiydi. Gidişi de gayet tatlıydı ki, araç taksi yani. Binen müşteri sigara içer, birşeyler yer - içer. Taksi şöförüdür, bulduğu yere girer dersiniz, acımaz arabaya fln. Çok farklıydı yani, tamamen kullanıcı ile ilgili o çok kilometre olayı. [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 12:19 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ]
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Greeny, 1 tane taksi denk gelmiş heralde sana. Birde 180 bini devirmiş araba tabiki çöpe gitmiyor fakat motorunun ne gibi bir sorun çıkardığını falan da bilemezsin içine binerek. Şahinlerde milyon km yapmıştır ama eniştemin taksisi var bilirim yok sekman atılır yok motor yenilenir. Şahsen ben 30 bini geçmiş arabayı 2. elde almayı kesinlikle tercih etmem. Hadi araç Mercedes, BMW, Audi falansa 50 60 bin olabilir. Güven meselesi bu.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 tabiki kullanıcıya bakar da burda sozu gecen arablar genelde gunluk kullanım sedanları olmadıgı icin alanlar da nazik nazik 320 kadranda 120 den yukarı cıkmadan kullanmayacakları icin, burda bahsi gecen arabaların 50k üstü bile haşlanmış çıkabilir, tabiki gene kullanıcıda bitiyo ama dediginiz gibi kullanıcılar bulmak kolay degil, o yuzden 150k kmde çok temiz araba bulma sansı %5 ken ben hic riske atılmadan 50k araba alıyorum
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 said: Esh üye § 28 Haziran 2007, Perşembe - 11:14 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- 12.000 liraya o arabanin anca gazini alirsin =) motora girmek dedigin yukari umraniye sanayiinde olmuyor genelde. Orjinal racing modifiyeleri spoiler takmaya pek benzemez.. ben zaten aşağı yukarı bişey söyledim kesin demedim.ne biliyoruz belki sadece intercoolerı değiştirdi :P.önde güzel görünsün diye :D. belkide bride koltuklar çakma :D.belkide senin dediğin ümraniyede yaptırdı.... gerçi bizim burda ünraniye yok 2.sanayi var
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 mazda rx 8 ilk çıktığında 80 milyardı 2. el olarak bir temizini hyundai fx fiyatına bulursun sanırım çok güzel alettir.
Öne çıkan mesajlar