Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 dela uyusana sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 yeni kalkmistir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 7de yattim sicaktan uyandim bayiyorum simdi ey key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Ben geliyorum server'a 5 saat sonra. Savulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 gel sefalete katil sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ekonomi çökmüş durumda evet.. en zengn benim .!. Solene qirsin bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ekonomimiz yukseliste, issizlik bu sene de dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 1 char 1 acc +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bence 1 acc 2 char olsun, ama hakkaten lazım bi limit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 o zaman bir de benim gibi yeni sistemlere alışamamış insanlar için karakteri hemen silebilme özelliği konulsun 1 hafta beklemeyelim. bence de 1 acc 1 char güzel fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Gate olmalı. Gate her mage'in hakkıdır. Ama recall olmasın bence de. Işınlanmak çok ayıp bir şey nck nck nck. Gateler parayla açılır hem ticaret canlanır sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bence de sehirdeki gateler kaldırılmalı o gate buyuleri 110 veya cok fazla reg istemeli sonra uretilebilen itemlaar vendorlardan kaldırılmalı playerlara bırakılmalı guardlar kaldırmalı ilerde herkes kendi sehrini kendi korumalı felan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 10k vereyim ebelerinizi koyun vendora. cus aglamanin da son raddesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 1 acc 2 char uygun olabilir. Ben crafter oynamayı ticaret yapmayı seviyorum. Ancak ilerde bir ihtimal brit köprü yada mezarlık arasını Pk beyler hanımlar kuşattığı zaman içim kaynıyor böle bir zehirde ben atayım, bir okta ben atayım şeklinde inanılmaz istek duyuyorum. İşte o zamanlarda diğer charımla girip hemen o köprüye gidip birkaç ok atıp "tüh allah kahretsin o neydi öle " diyerek tepeme yıldırımları yiyip yere serilmeyi çok canım çekiyor. Ama şimdiye kadar "vay sen beni nasıl kesersin sen burda dur ben şimdi öteki charımla girip gelecem" yada ya "ben süper bir zırh, süper ötesi bir silah icad edeyimde öteki charıma aktarayım" tarzı bir davranış içimde olmadım. Ama bu demek değilki herkes bu şekilde düşünecek. Lakin burada üye olan oynayan herkes uzun süreler bu oyunu değişik yerlerde oynamış, çok kapanan sunucu görmüş, belli bir oturmuşluğu olan oyuncu kitlesi olması lazım. Dolayısıyla burdaki gp, oyun bitince alınıp bi yerlere transfer edilecek bir gp olmadığını bilen, oyundaki en baba chara sahip olmanın gerçek hayatta bir avantaj sağlamadığını kavramış, gerçek hayattaki bir takım sorunlarını oyunda en muhteşem karakteri yaratarak gidermeye çalışmayan bu oyunu eğlence için oynayan kişiler olduğunu sanıyorum, ümit ediyorum. Bu hal ve şartlarda gp lerini biriktirmek yerine harcayan, ticaret yapan, diğer oyuncularla iletişim kuran, az buçuk rp yapan oyuncular için 2 charın sorun olmaması lazım. Diye düşünüyorum..... Perish Troya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 hai, my main is a 8x nub slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 siege perilous for the win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 dela ne pismişsin sen be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar