Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 acc char

Fistan

Öne çıkan mesajlar

1 acc 2 char uygun olabilir.
Ben crafter oynamayı ticaret yapmayı seviyorum. Ancak ilerde bir ihtimal brit köprü yada mezarlık arasını Pk beyler hanımlar kuşattığı zaman içim kaynıyor böle bir zehirde ben atayım, bir okta ben atayım şeklinde inanılmaz istek duyuyorum. İşte o zamanlarda diğer charımla girip hemen o köprüye gidip birkaç ok atıp "tüh allah kahretsin o neydi öle " diyerek tepeme yıldırımları yiyip yere serilmeyi çok canım çekiyor.
Ama şimdiye kadar "vay sen beni nasıl kesersin sen burda dur ben şimdi öteki charımla girip gelecem" yada ya "ben süper bir zırh, süper ötesi bir silah icad edeyimde öteki charıma aktarayım" tarzı bir davranış içimde olmadım. Ama bu demek değilki herkes bu şekilde düşünecek.
Lakin burada üye olan oynayan herkes uzun süreler bu oyunu değişik yerlerde oynamış, çok kapanan sunucu görmüş, belli bir oturmuşluğu olan oyuncu kitlesi olması lazım. Dolayısıyla burdaki gp, oyun bitince alınıp bi yerlere transfer edilecek bir gp olmadığını bilen, oyundaki en baba chara sahip olmanın gerçek hayatta bir avantaj sağlamadığını kavramış, gerçek hayattaki bir takım sorunlarını oyunda en muhteşem karakteri yaratarak gidermeye çalışmayan bu oyunu eğlence için oynayan kişiler olduğunu sanıyorum, ümit ediyorum. Bu hal ve şartlarda gp lerini biriktirmek yerine harcayan, ticaret yapan, diğer oyuncularla iletişim kuran, az buçuk rp yapan oyuncular için 2 charın sorun olmaması lazım. Diye düşünüyorum.....

Perish Troya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...