arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Anladığım kadarıyla kaldırılması çok sorun oluşturuyor, eyvallah. Yalnız şöyle bir sorun var, bulunması herkese tamer açtırtacak. Tamerları sevmiyorum ama konunun bununla bir alakası yok, sadece sevmediğimi sizlerle paylaşmak istedim. :P Ben savaşçıyım ve 2h kullanıyorum. Kalkanım olmadığından -1 başlıyorum. Bunun dışında o itemlar combatta yetersiz kaldığından büyük birşey kesmem imkansız veya kesme/ölüm oranına değmez. Aynı şekilde mage milleti de regeninden, casting speedinden olur. Archerlar az da olsa etkilenir mutlaka. Bilin bakalım kim etkilenmez? Tamer. Şöyle birşey düşündüm: Her itemda sabit bir weight değeri olduğu gibi sabit bir luck değeri olsa, böylece biz tamer olmayanlar da yeterli luck değerlerine hayatta kalmamıza ve sınıfımızı etkin oynamamıza yetecek ekipmanla ulaşabilsek sistem adaletli olurdu. Bir başka öneri ise düzgün droplara ulaşabilmek için gereken luck değerini baya aşağı çekmek. Yapılabilirliklerini bilmiyorum, teknik tayfa izah etsin de bir beyin fırtınası oluşturalım zira konuştuğum çoğu oyuncunun bu konuda söyleyeceği birşeyler birikmiş haldeydi. Mevcut sistemde bir gün herkesin bir tamerı olur herhalde, ben dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Şimdi ben tamer ım ve hayatımda bu kadar saçma bişey duymadım sen pvp charı açıcam pvp de hem pvm de kral olacam diyorsun e biz sadece pvm yapabiliyoruz en dandik bi warrior geldi mi kesebilir bizi kafası çalışıyosa azcık e biz napalım şimdi? ne talep edelim? zaten tek avantajımız luck la item çıkarmak onu da mı alsınlar yani zaten spawnları alalhın unuttuğu yerlere koydular yanlarına 324543532 tane mob koydular bi de luck herkesin eşit olsun ooohhh ondan sonra tamer lar ormanlarda koşturup ayı tame ler süper olur [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 20:11 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 peki luckla cikardigin itemi napiyosun? hayvanina mi giydiriyosun? baskalarinda luck olmasi sana nasil bir dezavantaj vericek. sana cikan item, baskasina da cikicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 tamer ve luck UO ekonomisinin bel kemiğidir, ufak düşünmeyelim arcane bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 oda onu diyo zaten benım işim bu ben cıkartıyımo onun ışı bu değil o cıkarmasın, yanı ölemı yürümeli bu iş bilmiyorum bence pekte öle yürümemeli. ben hala all kill no skill olduğunu düşünen biriyim tamerın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Tamerını kesip lootlayarak PvM'de kral olmak istemiyorum güzel arkadaşım. Öncelikle tamerda birşey değişsin demedim, ikincil olarak spawnlarla benim yazdıklarımın alakası yok niye o konuda bana söylenmişsin anlamadım. Tek söylediğim şey tamer dışındaki classların da güzel item çıkarmakta şansı olsun, hepimiz mecburen birer tamer açmayalım. Böyle birşey tamerla tamer olmayan arasındaki farkı bir nebze de azaltır, doğrudur ama amaç bu değildir amaç öbür sınıflara şans vermek. Bu tamer nerf kesinlikle değil ve tamer petler sayesinde hala fersah fersah avantajlı bir şekilde 1 numaralı PvM sınıfı kalacaktır. Bu sebeple tamer arkadaşlar "OMFG NERF" diye atlamadan önce birkez daha okurlarsa sevinirim, sizin için birşey değişmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 tamer hiç açmaya gerek kalmaz o zaman. binek olmasada olur. atlada pvpmı yaparım. yalnız durum şudurki o itemleri pvp karakterlerde çıakrabilecekse. item ticareti sıfırlanır. olmaz öle saçma şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 arkadaşım sen pvp yaparken zevk alıyorsun fakat ben pvm yaparken senin kadar zevk almıyorum.. her klassın artıları eksileri vardır. bu düşüncenizi anlayamadım ben. god gözuyle bakmayın tamerlara. edik: pvp/pvm karmaşası olmş duzelttm. [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 20:42 tarihinde, Dwinz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Item ticareti diye birşey zaten olmayacak, o sadece tamerların harikalar diyarı. Ben de bir tamer açacağım, başkaları da. Herkes tamer olacak, kime ne satıyorsun? Bir White Wyrm'in PvM gücüyle mage'i warrior'ı bir tutuyorsanız zaten diyecek birşeyim yok, l2p. Bir mage bir warrior 2 saat dragon ve demon keserek elde ettiğimiz tek şey başka propertysi olmayan elemental slayer bir balta. Bu mu adalet sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 sen kırk yıllık luckı değiştiriorsunda adalet mi oluyor. paşa gibi emek verip tame rkasıcaksın o zaman o itemlara sahip olabilmek için. ha kasamıyacaksan paşa paşa ticaret olacak. böyledir bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 tamerlarla ne alıp veremediğniz var ya? pvp yapamıyor bari luck ile item kazanıp satsın. item ticareti diye bişi olmayacak diye nerden cıkardın? herkeste luck aynı şekilde kazanc saglarsa olmaz tabi ticaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Allah herkese bol luck versin amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 cidden millet tamerlara takmış durumda. çözemedim nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Ya Luck içeren setleri sadece tamerler giytemiyor ki. Giyersin lucklu setini gidersin bir dungeona warrior olarak yine güzel eşya çıkartırsın. İlla tamerler lucklu giyer onlar güzel eşya düşürür diye bir olay yok sonuçta. Sen de giy sen de düşür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Luck setli bir warriorla dragon kesmeye git bakalım ne oluyor. Neyse ben de açarım bir tamer, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 hythloth un olduğu adama bi yer var ya neydi lava pool muydu ne. orada güzel daemon drake spawnları var. tek başına rahatça kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Been there, done that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 arcane haci ilk kez run uo oynamiyousn yapma alla icin tamerlarinda pve de bi artisi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Sen de ilk kez Türkçe birşey okumuyorsun herhalde... Benim önerdiğim şeyde tamerlarda birşey değiştirmeyecek ama nedense tamer kelimesini gören adeta oyun kitapçığı kesiliyor, görev biliyor kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Tamer olmayanlar da yeterli luck sahibi olurlarsa kimler zarar görecek sanıyorsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 tamerlar pve de daha iyi olmali daha iyi item dusurmeli ordan ekmegini cikarmali diyoruz herkes item aksarsa tame rolmanin artisi nedir diyoruz arkeyn efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Tamerın pve statüsünü değiştirecek birşey değil. Ekmeğini engelleyecek birşey değil. Tamer olmanın artısı herkesden çok daha seri ve daha kolay ve de daha fazla item çıkarıyor olmak. Eğer ben süper düper magical çıkarıcam, bütün servera satıcam diye hayalleriniz varsa üzgünüm ama böyle birşey gerçekleşmeyecek zira herkesin itemları kendi guildine gidecek veya tamer altından mainine. Tamerın olayı gold per hour, lewt per hour değil, hiçbir zaman da olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 EKMEGIMLE OYNATMAM ULAN! EGER KI BEN YASAR USTA ISEM BIR DAHA EKMEGIMLE OYNARSANIZ BEN KI KRAINCA EZMEMIS YASAR USTA SENI VURURUM! rueuhauh harbi nedense bi tamer sevgisiyle doluyum ya hayattda ne tamer oynamisligim war ne kasmisligim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Gel abi aç bir tamer, seni de keseyim. Win Win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 gel ben sana golden plate set yapayım bol lucklı, idare et onunla arkeyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar