LastManStanding Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 gıcık bi norveçli tarafından işletilmişiz.ciddi bişey yokmuş :D [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 19:29 tarihinde, LastManStanding tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 aynen soyle yap /w sameboy Hi m8 sup? :p -----[boşluk]---- [Ypilson] whispers: I'm sorry to bla bla bla (arada boşluk var baya bi) iddaya girerim sameboy mesaj attıgı anda geldi gm mesajı. endişelenme yok öyle bi banlanma olayı [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 19:15 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 eminmisiniz abi böle olduğuna sakata gelmiyelim eğer işlettiyse adama hayatımın küfürünü basıcam üç buçuk atıyoz burda içinde 3 tane 70 char var aman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 dedigimi yap sende adama yap aynısından :) eger mesajlar aynı anda geldiyse hiç bişey olmaz sen orjinal kufurler dusunmeye basla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ulan 1 yıldır oynuyorum başıma ilk defa böle bişey geldi. adamı sıkıştırdım itiraf etti yaptığını, şimdi ben bu adamı nası şikayet ederim.adam zaten norveçli gıcığım bütün iskandivlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 al bak için rahatlasın arkadasa da yaptım aynısından :D [spo][/spo] [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 19:29 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ticket ac soyle gm taklidi yaparak kandirmaya calisti beni diye. ihtar gelir en azindan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Hehe benden biri bole account almaya çalışmıştı. Gm' ye page attım araştırdılar, sonra banladık teşekkürler die mail atmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar