Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cimbom'da hedef Saviola!

Szasstam

Öne çıkan mesajlar

Lincoln de senelik yaklaşık olarak 4 M Euro alacak zaten. Ek paralarla. Saviola'nın da istediği o.

GS kulübünden tam tersine Lincoln'ü de gölgede bırakacak bir yıldız getiriyoruz, temaslarımız oldu yakında açıklayacağız diye açıklama geldi. Başkandan. Ayrıca Kalli Rommedahl'ı isteyince Sabri ve Şaş var orada yabancı hakkını yıldız bi forvete kullanmak istiyoruz deyip almadılar onu.

Ayrıca yönetimden yakın bir arkadaşı var annemin. O söyledi. 3 gün içinde duyurulacakmış transfer kesin bitmiş sdfdsdfs :D

Bence zor ama güzel.

Kurban-Zor Güzel ftw! :)
Sosyal ağlarda paylaş

Trabelsi nereye gelecek ya? Ben sevmiyorum o adamı :)

Ayrıca Saviola - Real Madrid diye bir durum yok ki. Madrid'de 6 tane büyük yıldız forvet var. Ayrıca ilk büyük transferi deyişinden yalan olduğu belli, ilk büyük transfer Henry - Barça. Madrid Kaka'yı alacak bir kere.

Hem hiç en zengin kulüp olan koskoca Madrid bonservisi bitmiş futbolcu alır mı :P :D
Sosyal ağlarda paylaş

gs 2004 yılında acılanan uefa kriterlerine bu sene uymazsa 2. lige düşecek. uefa 3 sene hak tanımıştı bu sezon o krterlere uyma avans süresi bitiyor.
oyuncularından herhangi birine para ödeyemezse gs 2.ligde.
nereye alıyor saviolayı.
demedi demeyin bu sene ciddi şeyler olabilir TSL de.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha Ünal Aysala 4 sene var :=)
4 sene daha yaşarsa üstelik 4 sene sonra Lise onun başa geçmesini kabul ederse.

Türkiyenin en zengin 2-3 adamından birisi ama parayı futbola harcarmı görücez efendim.
Başkanlığa aday bile olmayabilir. Çünkü çokdan küstürüldü.

Aziz Yıldırımı silmesinede gerek yok. Banane Gslik olarak aziz yıldırımdan :=)
Sosyal ağlarda paylaş

aziz yıldırım amca oğlumu gangren

istediğimi söylerim.ben fikrimi söyledim düşüncemi söyledim

bana göre öyledir sana göre değildir.
herkes bi triplerde yahu.birşeyde söylenmio.sanki küfür ettik.piyasadan silicek dedim.

hani ben orda açık ve net söylemedim.ama sen niye heycanlanıosun onu anlamadım.
adam gibi derdini söyle bende cevap veriyim.aslan kesilmeye gerek yok yani.net ortamında herkes aslan kesilir.önemli olan adam gibi konuşmak.

ben aziz yıldırımı sevmem.ama takımı için harcadığı paradan ötürü takdir ederim.ne kadar başarı gelmesede.adam inatla harcamaya cabalamaya devam ediyor.

@lorrotar:galatasraylı olması şartıyla evet

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 03:44 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 03:45 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray bu transferleri kendi başına yapamaz şuanda..

Sanırım yeni bir sponsor anlaşması var.. Özelikle vodofone ismi çokk dolaşıyor ağızlarda..

Ayrıca lincoln imza atarken kafasındaki şapkada d-smart yazıyodu sanırım onlar büyük destek oldular bu transferde..

Saviola gelirse çok süper bi kadro olucak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...