Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedi arıyorum


Black_Lupin

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ilk defa buraya konu açmanın heyecanı içerisinde direk olaya girmek istiyorum.

ben bir tane kedi alıcam bi arkadaşım için siyah yada duman rengi erkek bir yavru kedi almak istiyorum.direk aklıma sizler geldiniz eğer bu isteğime uygun bir yavru kediniz varsa benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim.birde özellikle lokasyon olarak ankara olursa çok iyi olur.

teşekkürler şimdiden.

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 02:07 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 02:09 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Black_lupin benim bir siyah kedim var , sokakta ölmek üzereydi eve aldım ve sahip arıyorum şuanda kediye. 1 aylık falan sanırım.

Siyah ve yeşil gözlü, oyuncu , tualet alışkanlıı var , uyum sağlıyor heryere, dişi ( sen erkek kedi istemişsin yine de yazıyim dedim.)

ilgilenirsen [email protected] ve ayrıca telefon il
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benımde bıldıgım kucucuk ama acayıp oyuncu rahat durmayan erkek suuper bı kedı var bı arkadasımda ama sadece rengı tutmuyor..sarı..ve tuvalet fılan olayına da alısmıs..ama cok guzel dusunursen ben bı turlu ıkna ederım onu kendısı veterıner vercek zaten kedıyı ama ayrılamaya kıyamıyor..:Dbenım hem kedım hem kopegım olmasa ıdı kesın alırdım..:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayvanseverlerin kedi köpek alacakları zaman illa belli bir tür, renk vs. istemeleri beni üzüyor doğrusu. Gerçekten seven insan dış görünüşe göre karar verir mi? Hepsi güzel, hepsi sevimli gelir :( Amaç kendini tatmin ve eğlence için zevke uygun bir hayvan almak mı? (ki bu bana göre hayvanseverlik değil), yoksa yardıma muhtaç bir hayvana mutlu olacağı bir yuva vermek, bununla mutlu olmak mı?

Aslında bu konuyla ilgili yeni bir başlık açmak lazım. Hmzz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...